Prskavka Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám e-shop pre sk a cz zákazníkov. Je po slovensky, ale začínajú mi písať aj zahraniční zákazníci, už prebehlo aj pár objednávok (asi použili google translator). Už dlhšie mám plán mať ďalší e-shop s rovnakým tovarom aj pre zahraničných, len ten má iný názov, nakoľko sk-cz e-shop má pre de či en nečitateľný názov. Otázka je, či použiť multistore (mám však modul heureka a zatiaľ som nenarazila na modul, ktorý by multistore podporoval - nepotrebujem, aby zahraniční návštevníci dostávali mail z Heureky), alebo ako riešiť sklad a názov inak? Dík za tipy Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted April 14, 2015 Share Posted April 14, 2015 Je to otázka len prekladu. Produkt sa po slovensky môže volať pero, po česky ceruzka a po nemecky fixka napríklad. Je na tebe ako preložíš daný produkt. Čo sa týka multishopu tak moduli fungujú oddelene v závislosti na daný e-shop zo skupiny čiže napríklad ak máš shop1 a shop2 tak pre shop1 môže byť modul aktívny a pre shop2 bude vypnutý Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prskavka Posted April 14, 2015 Author Share Posted April 14, 2015 (edited) Je to otázka len prekladu. Produkt sa po slovensky môže volať pero, po česky ceruzka a po nemecky fixka napríklad. Je na tebe ako preložíš daný produkt. Čo sa týka multishopu tak moduli fungujú oddelene v závislosti na daný e-shop zo skupiny čiže napríklad ak máš shop1 a shop2 tak pre shop1 môže byť modul aktívny a pre shop2 bude vypnutý ahoj, to všetko viem, multistore som si skúsila už nanečisto, žiaľ, zrovna modul Heureka (teda modul posielajúci do heureky objednávky) som nenašla nikde podporujúci multistore a tým pádom sa buď dá použiť pre všetky alebo pre žiadny shop v rámci multistore a moc dobre to nevyzerá, keď rakúšanka či holanďanka dostane mail z Heureky po slovnesky :/. Edited April 14, 2015 by Prskavka (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts