helden8003 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Změnil jsem heslo v záložce Preferences v back offisu a od té doby mi nefunguje eshop..Když se snažím v prohlížeči zadat adresu stránek píše: Link to database cannot be established. Můžete prosím pomoct? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 No vono jako když si změníš heslo do databáze a databázi o tom nedáš vědět, tak to je jasný, že ti to nebude fungovat omg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
helden8003 Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Co s tim teď?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 config/settings.inc.php a přepiš si to heslo nazpátek Link to comment Share on other sites More sharing options...
helden8003 Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Změnil jsem heslo zpátky a stále nic, měl bych změnit i něco dalšího? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Měl, ale to by ti nepomohlo.... takže to co jsi změnil, to vrať zpět, jestli ti to nefunguje, reinstal Link to comment Share on other sites More sharing options...
helden8003 Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Coze?!??! mam hotovy eshop, na kterym jsem ztravil několik měsíců... musí být nějaký způsob jak to spravit. Koupim ti 10 letou whisky za radu ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Pošli v PM loginy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Tak sem s ní :-)))Tak, když jsi si změnil heslo v BO, tak jsi si měl změnit i heslo v databázi....Ale je divný, že když jsi v configu změnil heslo zpět, tak by to mělo fachat...Mi ještě napadlo. V databázi jsi to helo neměnil? Páč tam to nějaký čas trvá, než se to přepíše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 A nemaš žiadnu zálohu databázy? Je dobrým zvykom pred každým zásahom do databázy urobiť si zálohu. Ale ľudia zistia aku cenu má záloha až keď je neskoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
helden8003 Posted February 9, 2010 Author Share Posted February 9, 2010 Změnil jsem heslo jen v BO. V settings.inc jsem ho teď změnil zpátky na původní a pořád nefungují. Záloha bohužel není.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Změnil jsem heslo jen v BO. V settings.inc jsem ho teď změnil zpátky na původní a pořád nefungují. Záloha bohužel není.. Až si nebudeš vědět moc moc moc rady, tak využij to PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 zkus tohle.Mrkni na kod a urcite pochopis... doufam nove heslo generovani.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 zkus tohle.Mrkni na kod a urcite pochopis... doufam ale radsi pomuzu.1/ uprav kod (pomuze ti popis)2/ vloz na root tveho serveru a spust3/ to co ti vyjede si pamatuj 4/ jdi do db pres phpmyadmin5/ najdi employe a tam proved zmenypisu to z hlavy takze to berte jako +- Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 ale on si nezměnil heslo pro admin účet, ale pro propojení mezi DB a shopem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vigel Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 ale on si nezměnil heslo pro admin účet, ale pro propojení mezi DB a shopem aha necetl jsem to cely ale urcite to nekomu pomuze takze oprava : NAHORE JE SOUBOR KDYZ ZTRATITE HESLO DO BO JAKO ADMIN ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 Až ztratim heslo do BO jako admin, tak si nechám zaslat přirozeně nový... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Mě to nějak nejde do hlavy, že když ho zmnil zpět, že se mu to nepodařilo najet :-(Ještě bych zkusil teda přes config dát úplně jiný heslo a to samé heslo dát i v databázi...OT: já taky nejdřív proletěl příspěvěk a myslel, že chce reset admin hesla :-)Ten je třeba i zde: http://www.nickbartlett.com/wordpress/reset-admin-password-in-prestashop/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
helden8003 Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 Změnil jsem heslo jen v BO. V settings.inc jsem ho teď změnil zpátky na původní a pořád nefungují. Záloha bohužel není.. Až si nebudeš vědět moc moc moc rady, tak využij to PM... To je právě teď ;-) posílám ti přihlašovací údaje do PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Takže to máš opravený.... www.modnibryle.cz , jednu flašku Bacardi bych prosil a druhou flašku Bacardi za to, že ti nezměním heslo do emailový schránky opravdu nepoužíváš dostatečné zabezpečení Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 :-))))A kde teda byl problém? Link to comment Share on other sites More sharing options...
helden8003 Posted February 11, 2010 Author Share Posted February 11, 2010 Takže to máš opravený.... www.modnibryle.cz , jednu flašku Bacardi bych prosil a druhou flašku Bacardi za to, že ti nezměním heslo do emailový schránky opravdu nepoužíváš dostatečné zabezpečení Dík moc, kde byla chyba? a jak postupovat když chci změnit heslo, bez toho abych dopadl zase špatně? Hoď mi adresu do PM, nebo tě můžu obdarovat v Praze -) Beru si z toho ponaučení, zálohuju! a měním hesla za delší! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 Takže to máš opravený.... www.modnibryle.cz , jednu flašku Bacardi bych prosil a druhou flašku Bacardi za to, že ti nezměním heslo do emailový schránky opravdu nepoužíváš dostatečné zabezpečení Dík moc, kde byla chyba? a jak postupovat když chci změnit heslo, bez toho abych dopadl zase špatně? Hoď mi adresu do PM, nebo tě můžu obdarovat v Praze -) Beru si z toho ponaučení, zálohuju! a měním hesla za delší! PM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 11, 2010 Share Posted February 11, 2010 :-))))A kde teda byl problém? No v hesle.... nějak se neshodovalo to s tím od providera.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Aha, takže jsi změnil heslo v databázi a to samé v Prestě, hm....No, tak to jsem mu psal, tak himbajs jakto, že to neklaplo ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 12, 2010 Share Posted February 12, 2010 Aha, takže jsi změnil heslo v databázi a to samé v Prestě, hm....No, tak to jsem mu psal, tak himbajs jakto, že to neklaplo ;-) Hele, to nemám tušení... zřejmě nešikovný ručičky Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Nevěřil jsem, ale stalo se. Takže děkuji helden8003 za Bacardi Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts