1. Wyświetlanie bloku filtrów nawigacyjnych, kategorii itp.
Jak ustawić by były wyświetlane na wszystkich stronach: głównej, kategorii, podkategorii, i produktów?
2. Przy zamówieniu 2 różnych produktów wysyłane są osobno maile dla każego. Jak zrobić by były wysyłane dla całego zamówienia a nie poszczególnych produktów (przypisane różne transporty dla poszczególnych produktów)
3. Chciał bym by pole NIP było wymagane (JEŚLI klient wpisze nazwę firmy, jeśli nie, nic się nie dzieje)
I jeszcze jedno, właśnie wypłynął ten problem... Mam produkty z przypisanym konkretnym jednym tranposrtem (paleta 1m3 LUB paleta 3m3). Do KAŻDEGO produktu jest dodana również opcja "Odbiór własny" (darmowa dostawa)
Gdy kupowałem różne produkty gdy jeszcze nie było opcji darmowej dostawy, wszystko dobrze działało, koszty dostawy się sumowały itp itd. Teraz natomiast nie ma w ogóle do wyboru opcji innej niż darmowa dostawa. Jak ustawić by po prostu opcja 'odbior osobisty' pojawila sie na liscie do wyboru a reszta pozostała bez zmian (zsumowane rózne opcje dostawy w zalezności od produktów i ich undywidualnych transportów)
Question
martsoni
I jeszcze jedno, właśnie wypłynął ten problem...
Mam produkty z przypisanym konkretnym jednym tranposrtem (paleta 1m3 LUB paleta 3m3). Do KAŻDEGO produktu jest dodana również opcja "Odbiór własny" (darmowa dostawa)
Gdy kupowałem różne produkty gdy jeszcze nie było opcji darmowej dostawy, wszystko dobrze działało, koszty dostawy się sumowały itp itd.
Teraz natomiast nie ma w ogóle do wyboru opcji innej niż darmowa dostawa.
Jak ustawić by po prostu opcja 'odbior osobisty' pojawila sie na liscie do wyboru a reszta pozostała bez zmian (zsumowane rózne opcje dostawy w zalezności od produktów i ich undywidualnych transportów)
Jakieś sugestie? ;/
4 answers to this question
Recommended Posts