btasar5 Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 admin panelinden anasayfa editörünü açarak aşağıda vereceğim kodu html butonunu tıklayarak ekleyiniz daha öncesinden sitenizin ana dizinine göztermek istediğiniz flash dosyasını atınız ve gerekli yerleri düzenleyerek kullanmaya başlayınız.Güle güle kullanın bence çok pratik oluyorkod: anasayfaya flash koyma.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Merhaba btasar5 verdiğin bu güzel kaynak için çok teşekkür ederim.Uzun zamandır üzerinde çalıştığım bir iş için bir adım daha yaklaştım sonuca fakat sana küçük bir sorum olucak senin verdiğin dosyadaki mantığı kullanan bir site var incelediğim oda prestashop fakat burada bu özelliği biraz daha ilerletip linkle çağırılan swf dosyasına sayfada değişkenlerini ilişkilendirmişler kısaca kullanıcı rengi değiştirdiğinde niteliklerdeki renk de değişiyor yönü değiştirdiğinde bu sefer yön değişiyor. çağırılmış olan sfw dosyasına bu özelliği nasıl veririz. Şimdiden teşekkür ederim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
btasar5 Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 flash dosyalarını bu şekilde göstermekle flash dosyasını paket halinde göstermiş olursunuz eğer kullanıcılar flash dosyasına müdehale edeceklerse bu ancak flash dosyasının kendi özelliği olmalı yani flash ile hazırlayacağın bir swf dosyası tamamen paketlenmiş olmalı eğer bir link yada değişiklik olmasını istiyorsan bu tamamen flash dosyasının çalışma motoruyla olmalıburadaki sadece swf dosyasının ana sayfada direk gösterimidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 yaptığın tespite kesinlikle katılıyorum btasar5 flash da dosyayı hazırlarken yapılmalı, bu konu ıle alakalı cok tutorıal ve ders aradım ınternette fakat hala daha bulabılmıs degılım sanırım yanlıs anahtar kelımeler ıle arıyorum. konu ıle alakalı bı fıkrın var ıse yazarsan sevınırım cok teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Merhabalar, basit bir çözüm varhttp://www.presta-tr.com/forum.html?func=view&id=1934&catid=33#1934adresinden slaylı banner'ı kullanabilirsiniz. Hem güzel hemde kullanışlı. teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ömer ERKAN Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Merhabalar, basit bir çözüm varhttp://www.presta-tr.com/forum.html?func=view&id=1934&catid=33#1934adresinden slaylı banner'ı kullanabilirsiniz. Hem güzel hemde kullanışlı. teşekkürler Siz bu cevabı verirken sanırım konuyu okumadan yazdınız. Yada amacınız konuya cevap vermek değil sitenizin linkini posta iliştirmek idi. Sunuduğunuz çözüm ile başlık altında konuşulan konunun alakası yok Presta-TrTeşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 evet aynen mesajı okumadım oluşturduğum modül kullanımı en kolay ve en güzel görüntüye sahip flash banner olduğunu düşündüğüm için yazıp geçtim yardımcı olduğum için özür dilerim Link to comment Share on other sites More sharing options...
sece02 Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Merhaba arkadaşlar,Ne güzel konuşuyorsunuz aranızda ama aranızda bu işten profesyonelce pek anlamayan bir çok arkadaş olduğunu düşünerek şu işlemi madde madde açıklayarak yazsanızda herkes anlasa diyorum.Ben ftp den alıp notepad2 ile açarak üstte değişiklik yaptım ama anasayfada flashı yerleştirsemde bir türlü görüntü elde edemedim.Bir göz atın isterseniz,http://www.turizmci.info.trHangi dosya ile oynayacağız. Yerini belli ediverin artık. Bir deneme yapalım. Ana sayfaya da yerleştirmemiz gereken bir sürü öge var.Sevgi ve saygı ile dostçakalın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sece02 Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Merhaba,Ben themes/presta/header.tpl dosyası ile oynayarak flah dosyasını yerleşrirdim.Ama bu dosyadan birer tane de sayfanın ortasına ve en altına yerleştirmek istiyorum.Bunu nasıl yaparım?Sevgi ve saygı ile dostçakalın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 işte uğraşmayın diye modül yaptık; kodlarla uğraşmayın diye modül oluşturduk. verilen adresten modülü indirin ve sitenize kurun aktive edin. yetecek.iyi günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
sece02 Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 işte uğraşmayın diye modül yaptık; kodlarla uğraşmayın diye modül oluşturduk. verilen adresten modülü indirin ve sitenize kurun aktive edin. yetecek.iyi günler MErhaba,Ben sizin dediğiniz modülü indirdim. Şu anda bende var.Ama benim istediğim şey bu değil.Örneğin Midilli Adasından bir manzara göstereceğim bir flasjh koymak istiyorum.Tanıtım için.Ya da bir 360 derece uygulaması koymak istiyorum.Eğer hazırlamakta olduğum siteye girdiyseniz,( http://www.turizmci.info.tr )orada bir uçak içerikli flash var.Örnek olarak o flashı sitede ortada bir yere almak istiyorum.Ama şu anda bir şeyler gelişti size yazarken.Zannedersem bir şekilde yapacağım.Ben bilinen kolay bir yolu varsa onu öğrenmek istemiştim.Yine de ilginiz için teşekkürler.Sevgi ve saygı ile Dostçakalın. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markal Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Merhabalar, basit bir çözüm var http://www.presta-tr...4&catid=33#1934 adresinden slaylı banner'ı kullanabilirsiniz. Hem güzel hemde kullanışlı. teşekkürler indirdim ama sanırım win.rar olduğu için admine yükleyemiyorum zip istiyor bende zip yaptım ama yine aynı hatayı veriyor. Belki zipli bir kaynak verebilirseniz ben yapamıyorumdur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 winrarı masaüstüne aç açılan klasörün içindekileri homefeaturedrotator adlı bir klasör içinde modules klasörüne aktar yeterlidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
markal Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 verdiği hatayıda yazıyım ; The module must be either a .zip file or a tarball. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 dediğim şekilde denedinmi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
markal Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 evet denedim sonuç aynı yukarıdaki hata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 modül yüklemeyi illa FTP olmadan yapmak istiyorsanız winrarı masaüstüne aç açılan klasörün içindekileri homefeaturedrotator adlı bir klasörde oluşturn sonra bu klasörü zip yapın o şekilde modül yükleyebilirsiniz ama en garanti yol manuel olarak bu "klasörü" modulese aktarmanızdır. sonra modülü admin / modüller ekranına listelenecktir Link to comment Share on other sites More sharing options...
markal Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 ilginiz ve desteğiniz için teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 ben teşekkür ederim umarım faydamız olmuştur. Bol kazanç dilerim iyi çalışmalar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts