merdo3 Posted April 12, 2015 Share Posted April 12, 2015 Merhaba arkadaşlar öncelikle aranızda yeniyim.Sipariş sayfasına yeni alanlar eklemek istiyorum.örneğin: Teslimat bilgileri kısımada alıcı adıda eklemek istiyorum. sürüm: 1.6.xTeşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 15, 2015 Share Posted April 15, 2015 Bu işlem zaten prestashop ta mevcut...teslimat adresi ve fatura adreslerine ayrı kayıt girilebilir Link to comment Share on other sites More sharing options...
merdo3 Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 Öncelikle cevap için sağolun, Ayrı ayrı kayıt girilebiliyor sorun bu değil zaten,misafir alışverişi yaparken örneğin ürünü size yolluyorum ama fatura bana gelsin istiyorum size hediye aldım,1- kişisel bilgilerimiz soruyor ( burada ad soyad soruyor)2-teslimat bilgileri istiyor ( burada sormuyor)3-fatura bilgileri istiyor (buraya zaten ünvan vs yazılıyor)buna göre sizin adresinizi teslimat bilgilerine yazıyorum ama adınızı soyadınızı yazamıyorum ki size kargolatayım,umarım anlatabilmişimdir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts