Sławoj Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 (edited) Mam świeżą instalację Prestashop - tak więc domyślny szablon, obecna jest demonstracyjna zawartość sklepu (produkty: sukienki), wersja 1.6.0.14. Stworzyłem 2 produkty z jak najmniejszą ilością danych - Nazwa, Opis i Krótki opis, Cena hurtowa netto, Cena sprzedaży netto oraz Ilość, powiedzmy: 100.To jedyne opcje jakie modyfikowałem w tych 2 produktach.Teraz stworzyłem paczkę produktów, ponownie z jak najmniejszą ilością danych: po jednym z obu stworzonych powyżej przedmiotów, Nazwa, Opis, Krótki opis, Cena hurtowa netto, Cena sprzedaży netto oraz Ilość, powiedzmy: 50.Za każdym razem po wejściu na stronę paczki produktów, w sekcji ZAWARTOŚĆ wyświetla mi się tylko jeden produkt, choć cena jest liczona dla dwóch produtków w paczce prawidłowo.Co muszę zmienić / co robię źle?Co dziwne tworząc paczkę produktów z produktów zawartości demonstracyjnej, widoczne są oba produkty w sekcji ZAWARTOŚĆ. Edited April 6, 2015 by Sławoj (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian87 Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 U mnie dzieje się to samo, ktoś znalazł rozwiązanie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian87 Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Hej jeżeli ciągle masz ten problem to tutaj masz rozwiązanie: https://www.prestashop.com/forums/topic/421596-problem-with-product-packs-on-prestashop-16013/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts