Jump to content

Komentáře ke zboží

Landsman

Recommended Posts

Chtěl bych, aby zboží mohli komentovat i neregistrovaní zakazníci. Je to možné?
Dále bych se rád zeptal, jestli se vám jeví jako šťastné řešení nahradit komentáře v systému Facebook komentáři.

Ale vždyť mohou neregnutí zákazníci komentovat produkty!
Já mám tedy verzi 0.2, již nevím, co bylo původně za verzi v originál instalu na 1.1.0.5 tak tohle jsem vytáhnul z jiné verze. Co máš za verzi? Screny: nejsem lognutý, tedy přihlášený, a komenty lze ukládat dle libosti - admin to pak jen kontroluje, proto je dobré mít někoho na moderování, pokud se jedná o hodně "živý" e-shop (v případě mém)!

18513_KsYnQBPA7nfQa1VxCUGV_t

18514_cZ3kvEsXwLSREusdaZtm_t

V základní verzi to pro neregistrované povolené není... (co se týče 1.2.5)

Muhehe...

...a já mám verzi 1.1.0.5 ;-P
Takže soudruzi, někde bude zakopaný králík! Takže v té vaší verzi už musíte do kodu!

a stačilo by prostě vzít ten starší module z 1.0.5 a hodit ho do 1.2.5, nebo to takhle jednoduše nefunguje? :)

Muhehe...

Takže soudruzi, někde bude zakopaný králík! Takže v té vaší verzi už musíte do kodu!

a stačilo by prostě vzít ten starší module z 1.0.5 a hodit ho do 1.2.5, nebo to takhle jednoduše nefunguje? :)

Ten modul o kterém píšu, mám také z vyšší verze, tuším že to byla nějaká testovací, už si to nepamatuji! Pak byla vydána Presta 1.2.5 tak to zkus, možná ti to bude fungovat, já 1.2.5 nemám...

Muhehe...

Ten modul o kterém píšu, mám také z vyšší verze, tuším že to byla nějaká testovací, už si to nepamatuji! Pak byla vydána Presta 1.2.5 tak to zkus, možná ti to bude fungovat, já 1.2.5 nemám...

a mohl bys ho sem prosímtě uploadnout? docela bych to vyzkoušel, platit 30 euro za něco co bylo ve starší verzi zdarma se mi moc nechce :)

• 6 months later...
  • 1 month later...