Landsman Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Chtěl bych, aby zboží mohli komentovat i neregistrovaní zakazníci. Je to možné? Dále bych se rád zeptal, jestli se vám jeví jako šťastné řešení nahradit komentáře v systému Facebook komentáři. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 Chtěl bych, aby zboží mohli komentovat i neregistrovaní zakazníci. Je to možné? Dále bych se rád zeptal, jestli se vám jeví jako šťastné řešení nahradit komentáře v systému Facebook komentáři. Ale vždyť mohou neregnutí zákazníci komentovat produkty!Já mám tedy verzi 0.2, již nevím, co bylo původně za verzi v originál instalu na 1.1.0.5 tak tohle jsem vytáhnul z jiné verze. Co máš za verzi? Screny: nejsem lognutý, tedy přihlášený, a komenty lze ukládat dle libosti - admin to pak jen kontroluje, proto je dobré mít někoho na moderování, pokud se jedná o hodně "živý" e-shop (v případě mém)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 V základní verzi to pro neregistrované povolené není... (co se týče 1.2.5) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted February 9, 2010 Share Posted February 9, 2010 V základní verzi to pro neregistrované povolené není... (co se týče 1.2.5) Muhehe......a já mám verzi 1.1.0.5 ;-P Takže soudruzi, někde bude zakopaný králík! Takže v té vaší verzi už musíte do kodu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 V základní verzi to pro neregistrované povolené není... (co se týče 1.2.5) Muhehe......a já mám verzi 1.1.0.5 ;-P Takže soudruzi, někde bude zakopaný králík! Takže v té vaší verzi už musíte do kodu! a stačilo by prostě vzít ten starší module z 1.0.5 a hodit ho do 1.2.5, nebo to takhle jednoduše nefunguje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 V základní verzi to pro neregistrované povolené není... (co se týče 1.2.5) Muhehe......a já mám verzi 1.1.0.5 ;-P Takže soudruzi, někde bude zakopaný králík! Takže v té vaší verzi už musíte do kodu! a stačilo by prostě vzít ten starší module z 1.0.5 a hodit ho do 1.2.5, nebo to takhle jednoduše nefunguje? Ten modul o kterém píšu, mám také z vyšší verze, tuším že to byla nějaká testovací, už si to nepamatuji! Pak byla vydána Presta 1.2.5 tak to zkus, možná ti to bude fungovat, já 1.2.5 nemám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Na prestastore.com je modul pro přidání komentáře neregistrovaným za 30éček. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 V základní verzi to pro neregistrované povolené není... (co se týče 1.2.5) Muhehe......a já mám verzi 1.1.0.5 ;-P Takže soudruzi, někde bude zakopaný králík! Takže v té vaší verzi už musíte do kodu! a stačilo by prostě vzít ten starší module z 1.0.5 a hodit ho do 1.2.5, nebo to takhle jednoduše nefunguje? Ten modul o kterém píšu, mám také z vyšší verze, tuším že to byla nějaká testovací, už si to nepamatuji! Pak byla vydána Presta 1.2.5 tak to zkus, možná ti to bude fungovat, já 1.2.5 nemám... a mohl bys ho sem prosímtě uploadnout? docela bych to vyzkoušel, platit 30 euro za něco co bylo ve starší verzi zdarma se mi moc nechce Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirpol Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Tady je nějaký za 15http://www.prestashop.com/forums/viewthread/37446/invitation_to_tender_and_services/module_anonymous_product_comments_guest_posts_bo_management Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Je zvláštní, kolik se najedou objevilo placených modulů pro novou Prestu. Jak vidno, rekrutování testerů z nižších sfér do vyšších, nese i své klasické potřeby... ;-P ps: pošlu ti to Link to comment Share on other sites More sharing options...
salvare Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 Taky by mě docela zajímalo jak to pořešit...?Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minwormed Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Nechtěl jsem otravovat, ale vyzkoušel jsem snad všechny moduly newsletteru ze všech beta aalfa verzá prestashopu co byly, ale ani jeden mi nedovoli být nepřihlášen...Proto snažně prosím, poslal by jsi mi ten správný?Děkuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clay Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 případně stačí hodit si tam facebook comments, na ty je modul zdarma, ale úplně rovnocenná náhrada to teda není Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minwormed Posted October 5, 2010 Share Posted October 5, 2010 Uvažoval jsem o tom, ale většina mých zákazníků je z řad starší generace, kteří facebook nemají a jistě by rádi zboží okomentovali.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts