fba44 Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 (edited) Merhaba arkadaşlar Admin panelinde "Kayıp şifre isteği"ne tıklıyorum hiçbirşey gelmiyor normalde ajax ile dönüp mail adresi yazma kısmı gelmesi lazım ama dönmüyor sadece boşa tıklar gibi tıklıyorsun el işareti geliyor ama üzerine gelince. Not: düzgün çalışan bir admin panelin /admin/themes/default/template/controllers/login klasörünü kopyaladım ama yine çalışmadı. Başka ne yapılabilir arkadaşlar şimdiden teşekkürler. Edited March 30, 2015 by fba44 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 30, 2015 Share Posted March 30, 2015 Ekteki dosyayı ana dizine atın çalıştırın www.siteadi.com/lisanse.php lisanse.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
fba44 Posted March 30, 2015 Author Share Posted March 30, 2015 (edited) hayır sorumu yanlış anladınız şahin bey şifremi biliyorum ama o kısım çalışmıyor tıklıyorum tık yok dönüp mail adresini yazma kısmı geliyor ya hiç dönmüyor. Edit: ilerde oluşabilecek herhangi bir sorun için bunun çalışmasını düşündüm o yüzden şimdiden halletmek istedim. Admin klasörünü komple sildim çalışan bir admin klasörünü kopyaladım denedim sorun yine aynı. O giriş paneli niye dönmüyor yaa Edited March 30, 2015 by fba44 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts