Jump to content
  • 0

Usunięty zaczep

sfjontkofski

Question

Bawiąc się edycją live nieopatrznie usunąłem zaczepy "home", "footer" i najnowsze produkty i za żadne skarby świata nie mogę tego przywrócić z powrotem. W konfiguratorze motywu te zaczepy nadal są i można do nich dodawać elementy, ale nie wyświetlają się na stronie głównej sklepu. Jak to przywrócić, bo już mi się chce płakać przez to? :(

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

W tych zaczepach były moduły które usunąłeś, tak? Jeśli tak to masz dwie opcje pierwsza jest taka że w zakładce pozycje u góry masz opcję przemieszczanie modułu, wybierasz moduł który usunąłeś i wybierasz hook np dispalyhome i zapisujesz, to samo dla innych modułów które odpiąłeś z hooków. Druga metoda jest prostsza, odszukujesz te moduły w zakładce moduły i klikasz wyczyść lub odinstaluj i zainstaluj te moduły ponownie, powinny trafić tam gdzie ich miejsce.

• 0

Zachęcona drobnymi poprawkami w moim presta shop, które mi wyszły, chciałam usunąć "kontakt" z danymi, który zawsze pojawiał się w wyszukiwarce pod nazwą strony.

W zaczepach do kontaktu odinstalowałam "header" w tym 52 moduły. Strona rozorana totalnie.. Co robić?