jestem świeżym użytkowinikiem Prestashop. Po zainstalowaniu nawet spodobał mi się ten motyw Bootstrap.default więc postanowiłem go przerobić z tym, że napotkałem pewne problemy.
O ile po dodaniu nowych kategorii w stopce strony pokazują się one to w belce menu nie widać ich. Próbowałem już wielu kombinacji dodawania, mogę to zrobić w kodzie php ale chyba nie o to chodzi bo klient będzie miał problem z dodawaniem nowych kategorii do tego paska menu.
Dodawałem nowe kategorie i podkategorie tak jak te wyżej a do tego dodawałem do nich produkty ... jak mogę sobie z tym poradzić?
Moje pytania brzmią:
1) jak dodać więcej kategorii do menu 1 z załącznika
2) gdzie mogę edytować linki odnośniki do slidera i jego teksty
3) gdzie mogę zmienić numer telefonu z head`u ? ten 123-456-789?
Question
Gretiel
Witam,
jestem świeżym użytkowinikiem Prestashop. Po zainstalowaniu nawet spodobał mi się ten motyw Bootstrap.default więc postanowiłem go przerobić z tym, że napotkałem pewne problemy.
O ile po dodaniu nowych kategorii w stopce strony pokazują się one to w belce menu nie widać ich. Próbowałem już wielu kombinacji dodawania, mogę to zrobić w kodzie php ale chyba nie o to chodzi bo klient będzie miał problem z dodawaniem nowych kategorii do tego paska menu.
Dodawałem nowe kategorie i podkategorie tak jak te wyżej a do tego dodawałem do nich produkty ... jak mogę sobie z tym poradzić?
Moje pytania brzmią:
1) jak dodać więcej kategorii do menu 1 z załącznika
2) gdzie mogę edytować linki odnośniki do slidera i jego teksty
3) gdzie mogę zmienić numer telefonu z head`u ? ten 123-456-789?
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję.
edit:
Posiadam oprogramowanie Prestashop 1.6.0.14
Edited by Gretiel (see edit history)
2 answers to this question
Recommended Posts