qubiik Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Dobrý den,potřebuji se s Vámi poradit. Funguje Vám nastavení minimálního množství odběru pro použití slevového kupónu? Pokud vygeneruji kupón pro zákazníka a nastavím minimální množství odběru 2 kusy, Presta povolí dokončit objednávku i pro jeden kus!Řešili jste to, prosím, někdo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 Tohle by měl řešit mod_rewrite Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 10, 2010 Author Share Posted February 10, 2010 Tohle by měl řešit mod_rewrite Můžete to, prosím, blíže specifikovat? Kontaktoval jsem poskytovatele a mod_rewrite je zapnutý. Je třeba vygenerovat .htaccess? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 10, 2010 Share Posted February 10, 2010 Mmm, měl by to obstarávat mod_rewrite, kterej se stará i o správnou cenu dopravy při přidávání a odebírání produktů z košíku, aby tam nezůstala špatná cena, čili to okamžitě přepisuje a to by měl být i tenhle případ.Avšak, teď jsem to zkusil na 1.2.5 a funguje to bez problémů, .htaccess používám též, ale ten by neměl být na vině. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 13, 2010 Author Share Posted February 13, 2010 Už jsem snad vyzkoušel vše a stále nic.. Beru každou radu, nikdo? ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Takze, prisla mi tato PM od uzivatele MIRA: Osobně se domnívám, že máš špatně překlad. Protože podle tebe “Minimální množství” je ve skutečnosti podle mě a co jsem koukal do kodu “Minimální částka” objednávky na kterou se muže kupon použít. A je to opravdu tak - spatny preklad, tedy hledani neceho co nekde vubec neni Diky!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Hahaha a teď jsem si všimnul, že já tam mám minimální částka, proto mi to funguje....páč jsem jí tam taky nastavil.Jinak modul na minimální množství je zde za 5éček:http://www.grazulex.be/product.php?id_product=27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qubiik Posted February 15, 2010 Author Share Posted February 15, 2010 Diky, 5 eur je v pohode.. Pokud si nakonec nevystacim s minimalni castkou, tak do toho asi pujdu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Diky, 5 eur je v pohode.. Pokud si nakonec nevystacim s minimalni castkou, tak do toho asi pujdu.. Jestli to potřebuješ, tak je to určitě zanedbatelná částka, jestli děláš shop pro někoho, tak to stejně v konečné fázi zaplatí zákazník Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts