tomputer Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Witam W prestashop istnieje coś takiego jak nasze sklepy w którym można dodawać poszczególne placówki po czym wyświetlane są one na mapie Niestety nie mogę znaleźć informacji czy po dodaniu więcej niż jednego sklepu możliwe jest żeby klient podczas dokonywania zakupów i wyborze opcji odbiór osobisty mógł wybrać sklep w którym odebrał by produkt. Oczywiście pofatygowałem się i przeklikałem procedurę zakupu niestety takiej funkcjonalności raczej nie ma no chyba że zapomniałem odklikać tego w konfiguracji. Czy znacie jakieś inne rozwiązania które umożliwiają taki wybór Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 (edited) niestety, takiej funkcji w standardzie nie ma... musisz albo poszukac albo zlecic (napisac samemu) odpowiedni modul platnosci/przewoznika z komunikacja do 'nasze sklepy' i mozliwoscia ich wyboru Edited March 27, 2015 by deejay3 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomputer Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Dzięki za odpowiedź. Czyli zostaje zlecenie wykonania lub znalezienie gotowego modułu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts