Matek Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Witam, posiadam w sklepie produkt, który chciałbym sprzedawać w paczkach po 10 szt. Chciałbym wymusić zamawianie go dziesiątkami, czyli w pole ilość można by wpisywać tylko 10, 20, 30 itd. Szukałem do tej funkcji modułów, próbowałem coś podziałać z zaawansowanym zarządzaniem magazynu ale niestety na chwile obecną mnie to przerasta . Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jak rozwiązać ten problem? Z góry dziękuję za odpowiedzi . Serdecznie pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yabber Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Nie potrzeba żadnych dodatkowych modułów. Tworzysz produkt typu: Paczka istniejących produktów Wybierasz dany produkt i określasz ilość w paczce na 10, a w produkcie (jeśli nie chcesz sprzedawać go na sztuki) wyłączasz "sprzedaż (tryb katalogu jeśli nieaktywne)". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matek Posted March 27, 2015 Author Share Posted March 27, 2015 Dziękuję! Wszystko jasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts