imogen Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 Czy mogę prosić o info .. wysłałam emaila kilka tygodni temu ale czekać na odpowiedz chyba musiałbym wiecznie Jeżeli kupię moduł na stronie mypresta na ilu moich sklepach mogę go wykorzystać? Próbowałam znaleźć regulamin itd ale niestety się nie dokopałam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 27, 2015 Share Posted March 27, 2015 witaj sprawdź spam, często wiadomości trafiają do spamu - cały support odbywa się za pośrednictwem ticketów zendesk, w automatycznej wiadomości zwrotnej otrzymałeś pewnie numer ticketa, jego status oraz wszelaką korespondencję związaną z ticketem możesz sprawdzić na http://prestasupport.zendesk.com odpowiedź na pytanie: 1) 1 licencja = 1 sklep - jeżeli działasz w trybie multistore, nie potrzebujesz dodatkowych licencji na każdy ze sklepów utworzonych za pośrednictwem multistore w sytuacji kiedy jesteś właścicielem np. 1-3 sklepów postawionych jako osobne instalacje - potrzebne są dodatkowe licencje. W takich sprawach daj mi znać na maila, dogadamy się bez konieczności dokupowania licencji. Np chyba, że jesteś developerem, świadczysz usługi i na dołączeniu modułu do cudzego sklepu zarabiasz, wtedy nie ma o czym gadać ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
imogen Posted March 28, 2015 Author Share Posted March 28, 2015 super mail wysłany do Ciebie ze strony kontakt mypresta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts