forumwiro Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 merhaba arkadaşlar üye girişinde problem yaşıyorum. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. e-posta ve şifreyi yazıyorum giriş düğmesine tıkladığımda 502 sayfa hatası alıyorum. deneme yapmak için 2 tane üye hesabı oluşturdum ikisinde de başarısız. konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olsunlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertelden.org Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Prestanın Hangi sürümü kullanıyorsan kurulum dosyasını indir içinde ki authentication.php dosyasını ftp deki dosyayla değiştir. Düzeliceğini sanıyorum yinede bilen başka biri varsa yazsın Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkkoc Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 bu giriş problemlerinin çoğu php versiyon probleminden kaynaklanıyor. bende aynı sorunları yaşıyorum. sanırım halen bir çözüm bulunabilmiş değil, konu ile ilgili cevaplarınızı bekliyoruz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erkkoc Posted May 31, 2010 Share Posted May 31, 2010 bu sorun ile ilgili kendi kendime yaptığım denemeler sonucu bir sonuç elde edebildim. php versiyonunun etkili olduğu hakkında birçok farklı sitelerden bilgi almıştım. kendi server ımda plesk panel yönetimi yani hosting yönetimini de kendim yaptığım için farklı bir iki ayar denemek istedim. sonuç olarak php desteğinde fast cgi seçeneğini kullandım, hem sitemin hızı inanılmaz arttı hemde üye giriş sorunu ortadan kalktı, tavsiye ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts