mam kolejny problem z prestashopem 1.4.4.1. Otóż po zalogowaniu nie można dodać żadnego produktu do koszyka, bo wyskakuje błąd: Nieprawidłowy token
sklep: aspokorner.pl
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Edit: po wyłączeniu bloku nakładania filtrów nawigacyjnych wszystko działa jak trzeba. Zależy mi jednak bardzo na tym, żeby ten blok działał. Wiecie jak mi pomóc?
PS. Jak edytować ścieżkę zakupową?
PS2. Po prawej stronie mam też blok INFORMACJE. Wszystko z nim ok, jednak chciałbym usunąć link z wyrazu INFORMACJE (z nazwy bloku) i niestety nie wiem gdzie to zrobić.
Question
sebastian.aspokorner
Cześć,
mam kolejny problem z prestashopem 1.4.4.1. Otóż po zalogowaniu nie można dodać żadnego produktu do koszyka, bo wyskakuje błąd: Nieprawidłowy token
sklep: aspokorner.pl
Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Edit: po wyłączeniu bloku nakładania filtrów nawigacyjnych wszystko działa jak trzeba. Zależy mi jednak bardzo na tym, żeby ten blok działał. Wiecie jak mi pomóc?
PS. Jak edytować ścieżkę zakupową?
Edited by sebastian.aspokorner (see edit history)PS2. Po prawej stronie mam też blok INFORMACJE. Wszystko z nim ok, jednak chciałbym usunąć link z wyrazu INFORMACJE (z nazwy bloku) i niestety nie wiem gdzie to zrobić.
2 answers to this question
Recommended Posts