corint1 Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 m-am tot uitat peste tot si nu gasesc un mod de a introduce diacriticile in fisiere pdf , cel mai grav este factura ( Pdf.php )...are cineva vreo solutie ? ...sidro.ro ? cel putin tu esti mai experimentat decat EU gloata ...)...merci Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 cum facem cu caracterele din factura ?m-am tot uitat peste tot si nu gasesc un mod de a introduce diacriticile in fisiere pdf , cel mai grav este factura ( Pdf.php )…are cineva vreo solutie ? …sidro.ro ? cel putin tu esti mai experimentat decat noi gloata …)…merci atentie, cum scrii!!! si apropos .. stiu raspunsul la pb ta. dar ghici ! nu ti-l dau .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 raspunsul este fpdf.php si UTF-8 .... si.... http://www.fpdf.org/daca vrei mai multe detalii pune mana si cauta ! raspunsuri se gasesc !PS: sunt aici sa mediez conficte (ca moderator) si sa raspund la problemele la care am raspuns (ca membru al comunitatii)...de preferat este sa nu ceri unei anume persoane ajutorul pentru ca risti sa nu primesti acel raspuns deloc (poate ca nu stie acea persoana raspunsul) sau vei primii un raspuns asemanator cu al lui saach ...INTREABA TOATA COMUNITATEA IN MOD PUBLIC ! NU O PERSOANA !!!Eu prefer public...sa afle toata lumea; asa ca nu incercati pe PM cu mine...nu o sa raspund !Nu dau lectii in particular pentru PrestaShop !Documentati-va inainte de a intreba !Posteaza intrebarea doar daca esti sigur ca nu s-a mai vorbit pe undeva despre acelasi lucru!@saach :daca stii raspunsul te rog sa il comunici....nu ajuta pe nimeni daca esti rautacios ! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 7, 2010 Share Posted February 7, 2010 ok ! scuze daca am fost rautacios.http://www.prestashop.com/forums/viewthread/36255/lietuvikai/utf8_koduot_pdf_sskaitoje_v_dot__1_dot_2_dot_5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidro Posted February 8, 2010 Share Posted February 8, 2010 multumesc saach ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted February 12, 2010 Author Share Posted February 12, 2010 si eu merci si scuze daca s-a inteles gresit cumva cererea mea ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts