motobros Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Merhaba prestashop default temada ana sayfada ve diğer kategori sayfalarında ürünlerin resimleri büyük ve yan yana 4 tane çıkıyor bunları ufaltıp ve yan yana 5-6 tane koyabilmek için hangi kodlarla doğru şekilde oynamam gerekiyor ? Modülde ana sayfada önerilen ürünler modülünde oradaki 8 rakamını değiştirmeme rağmen herhangi bir değişiklik olmadı.homefeatured dosyasında 8 rakamlarını değiştirmeme rağmen olmadı sanırım yanlış yerlere müdahale ettim. En son product.list.tpl dosyasına bir kaç modifikasyon yaptım fakat yine olmadı yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 29, 2015 Share Posted March 29, 2015 product-list.tpl dosyasını düzenleyin Link to comment Share on other sites More sharing options...
motobros Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Denedim fakat bir sonuca ulaşamadım hangi satırlara müdahale etmem gerektiği konusunda yardımcı olurmusunuz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts