ptak53 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Witam, problem tkwi w tym, że dany pojedyńczy artykuł po wybraniu wyświetla się na stronie głównej wraz z menu poziomym, menu z lewej strony oraz sliderem na stronie głównej. Czy da się zrobić tak, aby slider i menu po lewej nie było widoczne? próbowałem w pozycjach modułów wpisywać nazwę strony (w moim przypadku to po prostu "blog"), lecz slider dalej widnieje. Jeśli chodzi o wyświetlanie samego blogu wraz z tytułami oraz ze skróconymi fragmentami tekstów to wyświetla się wszystko bez problemu - bez slidera głównego, jakby całość nie była na indexie. Proszę o pomoc, mam nadzieję, że nie opisałem tego zbyt chaotycznie.... Stworzone przez : SmartDataSoft | Wersja : 2.0.1 | Kategoria : Funkcjonalnośc sklepu Opis : The Most Powerfull Presta shop Blog Module - by smartdatasoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaolin33 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 ja z kolei chce aby ten blog byl widoczny na stronie glownej nad stopką, mam prestashop 1.6 sklep.gamawitczak.pl pod banerami, nad stopką nie mogę tego modulu przesunać nie wiem czemu, ktos pomoże? moze jakaś płatna usługa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 moze jakaś płatna usługa ? Już kiedyś na PW zawracałeś mi tym głowę moja oferta nadal aktualna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts