PrestaShop 1.6.0.14 Witam, problem dotyczy koszyka w sklepie w czasie składania zamówienia. Problem pojawił się jakieś dwa dni temu. Uruchomiłem na "localhost" dokładnie tą samą kopię sklepu i proces zakupu i składania zamówienia działa. Natomiast na stronie sklepu po dodaniu produktu do koszyka i przejściu "przejdź do kasy" pojawia się strona podsumowania: "Twój koszyk jest pusty" i nie można złożyć zamówienia. Bardzo proszę o jakieś rady. Rozmawiałem z suportem hostingu ale dostałem taką informację:
"Niestety bez precyzyjnego komunikatu od strony webmastera/programisty nie jestesmy w stanie pomóc - nie zajmujemy sie obsługą i debugowaniem skryptów."
Question
lovelas
PrestaShop 1.6.0.14
Witam, problem dotyczy koszyka w sklepie w czasie składania zamówienia. Problem pojawił się jakieś dwa dni temu. Uruchomiłem na "localhost" dokładnie tą samą kopię sklepu i proces zakupu i składania zamówienia działa. Natomiast na stronie sklepu po dodaniu produktu do koszyka i przejściu "przejdź do kasy" pojawia się strona podsumowania: "Twój koszyk jest pusty" i nie można złożyć zamówienia. Bardzo proszę o jakieś rady. Rozmawiałem z suportem hostingu ale dostałem taką informację:
"Niestety bez precyzyjnego komunikatu od strony webmastera/programisty nie jestesmy w stanie pomóc - nie zajmujemy sie obsługą i debugowaniem skryptów."
Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam.
6 answers to this question
Recommended Posts