Gabro Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Witam serdecznie, czy jest taki moduł, który dodaje na stronie pasek przewijania góra dół? Tak aby użytkowniik tym paskiem (strzałkami) mógł przesuwać stronę w dół i górę? Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 ale taki "modul" daje sama przegladarka.... cos blizej? jakis link czy cos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabro Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Jasne że daje sama przeglądarka... Ale ja chcę coś, żeby było takie umieszczone po prawej stronie. Vekia na mypresta.eu umieścił darmowy moduł scroll to top. To coś na podobieństwo tego, ale żeby klient mógł poruszać się w górę i w dół. Nie chodzi o to żeby na samą górę czy na sam dół. Tylko np. kawałek w górę, kawałek w dół Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 no to pasek przegladarki.... po co dwa paski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabro Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Potrzebuje tego specyfika mojej strony. Nie musi to być pasek, mogą to być np. strzałki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 ale zeby znalesc jakies rozwiazanie musisz podac wiecej szczegolow.... po co dwa paski, albo co chcesz zrobic z paskiem przegladarki. po co w ogole ten pasek? przy takiej tajemniczej aurze raczej ciezko bedzie pomoc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabro Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Klienci naszej strony, to w większości ludzie, którym trzeba ułatwić korzystanie (nie do końca są to ludzie z "doby Internetu". I chodzi o to, że jeżeli mam kategorie, podkategorie to np. nie widać w kategorii głównej produktów. Normalnie człowiek skorzysta z Paska przeglądarki, ale większość ludzi nie będzie wiedziała że tak trzeba zrobić. Strzałki które się pokażą, zmuszą użytkownika do zastanowienia się, że jednak coś niżej jeszcze jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 no poejscie mnie rozwala... jak ktos juz korzysta ze strony to raczej posdtawy podstaw internetu musi znac... pasek przegladarki czy koleczko na myszcze to chyba takie wlasnie podstawy... no ale.... nie wnikam "co autor mial na mysli" moze to pomoze: http://alvarotrigo.com/fullPage/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts