pawlus1993 Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Witam serdecznie, zauważyliśmy ostatnio, że nasza strona główna sklepu znajdującego się pod adresem http://www.allforyou.pl bardzo dziwnie się ładuje na przeglądarce Google Chrome (niepoprawnie) Na innych przeglądarkach jest wszystko dobrze. Chodzi głównie o to, że pod Chrome slider na stronie głównej wchodzi przed menu i jest większy. Wystarczy porównać wygląd pod Chrome a pod inną przeglądarką np. Firefox - tam wszystko ładuje się poprawnie. Potrafi ktoś wskazać przyczynę ewentualnie jakie style dopisać z ręki żeby pod Chrome wyglądało tak jak na innych przeglądarkach? Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc i wskazówki. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 nie wiem czemu ale w chrome laduje sie ten baner w grid 24 zamiast 18 i do tego ma wysokosc 500costam zamiast 386 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlus1993 Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 No właśnie, problem wystepuje tylko na Google Chrome (testowałem wygląd strony jeszcze na Operze, Firefoxie i poczciwym IE i tam jest wszystko w porządku). Zacząłem szukac błędów w pliku .css na własną rękę oraz za pomocą walidatorów css i nic konkretnego nie znalazłem ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hatak Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 to jest jakis temat leo tak? zobacz na demo stronie czy podobnie jest - bedziesz przynajmniej wiedzial czy to problem tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlus1993 Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Jest to szablon electronues który jest u nas od hmm chyba dwóch lat i do tej pory wszystko z nim było dobrze (tzn wyświetlał się prawidłowo na wszystkich przeglądarkach) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 możesz w celach testowych wyłączyć revslidera i sprawdzić czy pozostaje ta sama klasa tj. grid_24 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts