artur szerepka Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Witam Mój sklep pracuje na preście 1606 i zastanawiam się jak zamontować i skonfigurować moduł płatności kartą i jaki najlepszy moduł wybrać , może ktoś pomoże i ma wiedzę na ten temat . Artur Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Nie ma czegoś takiego jak ogólny moduł do płatności kartą. Musisz najpierw wybrać sobie operatora płatności elektronicznych, a jest ich na rynku baaaardzo dużo. Że tak rzucę paru dla przykładu: paypal, dotpay, payu, przelewy24, sofortbanking, skrill itd. itp. Każdy z tych operatorów ma własny moduł do presty, a więc zakładasz konto u danego operatora, pobierasz moduł, instalujesz, konfigurujesz. I już masz płatności elektroniczne (oczywiście nie za darmo, bo każdy z nich pobiera prowizję za tę usługę). Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 artur szerepka Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Ok Juz jakoś sobie poradziłem zainstalowałem PAY U teraz czekam na wytyczne celem konfigurowania , może się to uda zrobić bez większych problemów . Dziękuje za szybkie podpowiedzenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
artur szerepka
Witam
Mój sklep pracuje na preście 1606 i zastanawiam się jak zamontować i skonfigurować moduł płatności kartą i jaki najlepszy moduł wybrać , może ktoś pomoże i ma wiedzę na ten temat .
Artur
2 answers to this question
Recommended Posts