motobros Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Merhabalar ben siteme bir tema denemesi yapmak istemiştim fakat hoşuma gitmedi ve orjinal temayı geri yükle yaptım fakat bu seferde açılır kategori bu şekilde gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim yardımcı olurmusunuz ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Bu tip durumlarda işleme başlamadan kesinlikle site yedeğini almalısınız, gördüğüm kadarı ile site yediğini almamışsınız... isterseniz özelden gerekli bilgileri gönderin...ben yardımcı olayım size Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiptopdesign Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Bu tip durumlarda işleme başlamadan kesinlikle site yedeğini almalısınız, gördüğüm kadarı ile site yediğini almamışsınız... isterseniz özelden gerekli bilgileri gönderin...ben yardımcı olayım size bugün ayni sorun bende de oldu size PM den yazdim ama siz PM yi kullanmiyorsunuz diye hata veriyor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 eğerki son kullandığınız tema sizin orjinal dosyalarınızı değiştirmişse prestashop un orjinal dosyalarını yeniden yüklersiniz bozulan sadece bolocktopmenu ise bunun modül dosyasını geri yüklemeniz yeterlidir veya chache yi boşaltın tekrar deneyin çözülmeyecek yapılmayacak bir sorun değildir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiptopdesign Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 eğerki son kullandığınız tema sizin orjinal dosyalarınızı değiştirmişse prestashop un orjinal dosyalarını yeniden yüklersiniz bozulan sadece bolocktopmenu ise bunun modül dosyasını geri yüklemeniz yeterlidir veya chache yi boşaltın tekrar deneyin çözülmeyecek yapılmayacak bir sorun değildir. Güncelleme yaptiktan sonra bu hatayi verdi... simdi nasil düzeltmem gerekiyor? ve Tema da sag üst kösede Your Account yazisi cikiyor bunu nasil kaldirabilirim??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts