jirik0201 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 (edited) zdravím, potřeboval bych vybrat více, tj. 2 nebo 3 nebo 4 atd. hodnoty z jednoho atributu. např. mám atribut barvy a pod ním hodnoty bílá, žlutá, oranžová, červená, modrá, zelená, černá atd. a já potřebuji vybrat např. modrou a žlutou. a nebo zelenou, bílou, oranžovou. existuje na toto nějaký modul? teď to jde jen tak, že vyberu u produktu pouze jednu barvu. a dělat hodnoty kombinací všech barev je celkem nesmysl. děkuji za rady. Edited March 19, 2015 by jirik0201 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 O žádném takovém modulu nevím, ale určitě by šlo udělat nějakou úprava jádra presty aby to fungovalo, jen by se muselo vymyslet nějaké rozumné zaznamenávání teto inforamce, ale bude potřeba upravit celý košík, maily k objednávce a další místa kde by inforamce zobrazovala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Zdravím, potřebujete přesně některý z těchto modulů: www.prestashop.com/forums/topic/47363-module-attribute-wizard-pro-create-unlimited-attributes-combinations-choose-frm-7-input-types/ nebo lze teoreticky uvažovat i o tomto addons.prestashop.com/en/front-office-features-prestashop-modules/12352-advanced-display-combinations-attribute-in-stock.html pro který se rozhodnete je už na vás já bych zakoupil ten který bude mít výhodnější podmínky pro aktualizace. zdravím, potřeboval bych vybrat více, tj. 2 nebo 3 nebo 4 atd. hodnoty z jednoho atributu. např. mám atribut barvy a pod ním hodnoty bílá, žlutá, oranžová, červená, modrá, zelená, černá atd. a já potřebuji vybrat např. modrou a žlutou. a nebo zelenou, bílou, oranžovou. existuje na toto nějaký modul? teď to jde jen tak, že vyberu u produktu pouze jednu barvu. a dělat hodnoty kombinací všech barev je celkem nesmysl. děkuji za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik0201 Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 (edited) napadlo mě udělat atributy barva 1 a barva 2 a prostě vybrat modrou z barvy 1 a žlutou z barvy 2. bohužel mi to všechno nejde vygenerovat a po kliknutí na přidat kombinace, mi po chvíli vyjede bílá obrazovka. jak toto spravit? Edited March 20, 2015 by jirik0201 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyrija Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited) Edit: Převedeno do jiného topicu..."Nezobrazuji se mi obrazky k produktum" Edited April 2, 2015 by Valkyrija (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts