tiptopdesign Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Merhaba arkadaslar, ben Prestashopu Türkce olarak kurdum ama sadece bazi bölümleri türkce cikiyor gerisi ingilizce kaliyor. kac defa denediysem olmadi maalesef bu sefer hic türkce olmuyor bana bu konuda yardimci olursaniz memnun olurum... Almanca ve ingilizcede sorun yok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
furkanaksoy17 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 türkçe olarak kurduğumda backend ve frontend te beyaz sayfa ile karşılaşıyorum. en sonunda sorunu ingilizce kurup modifiye etmekte buldum, fakat ayarlarda webserverınızın bulunduğu ülkenin kodunu girin diye bir kısım var, orda üstte olan "en" kodunu "tr" yaptım ve yine boom. nasıl çözebilirim sorunu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Merhaba arkadaslar, ben Prestashopu Türkce olarak kurdum ama sadece bazi bölümleri türkce cikiyor gerisi ingilizce kaliyor. kac defa denediysem olmadi maalesef bu sefer hic türkce olmuyor bana bu konuda yardimci olursaniz memnun olurum... Almanca ve ingilizcede sorun yok... Çeviriler devam ediyor çok yakında son sürüm dil dosyası tamamlanacak ve yayınlanacaktır...şimdilik bu şekilde çözebilirsiniz https://www.prestashop.com/en/translations 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pasa1453 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 aynı sorum bende de vardı. presta.14 çevirisi çok az bende .11 sürümü indiririp ücretsiz hosta kurdum oradan dil paketini export ettim daha sonra kurulu olan .14 siteye import edip günceledim sıkıntı kalmadı Link to comment Share on other sites More sharing options...
onerealife Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 https://www.prestashop.com/en/translations 2 gündür bununla uğraştım ümidimi kaybetmiştim ki linke tıklayıp 1.0.6.9 olan türkçe sürümünü indirip yönetim panelinde localızation > translations > IMPORT A LANGUAGE PACK MANUALLY > gelip indirmiş olduğum (tr.gzip) dosyasını seçip importa bastığımda her şey türkçeye döndü Yapanlardan Allah (c.c.) razı olsun... Bu arada sağ üsten My Prafancec ın içine girip Language de türkçr yapmak gerekiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiptopdesign Posted March 25, 2015 Author Share Posted March 25, 2015 Çeviriler devam ediyor çok yakında son sürüm dil dosyası tamamlanacak ve yayınlanacaktır...şimdilik bu şekilde çözebilirsiniz https://www.prestashop.com/en/translations yardim icin tesekkürler 1.6.0.9 versiyonu yükledim sorun kalkti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexander_the_great Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 teşekkürler şahin bey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardushan Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 O gösterilen dosyada tek bir türkçe cümle bulamadım. Dreamveawerde açtım ve hiç bir çeviri yok tamamı ingilizce. Sadece mail şablonlarına benzettiğim ve site ön yüzünde görünmeyen bir kaç çeviri var o kadar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted April 25, 2015 Share Posted April 25, 2015 O gösterilen dosyada tek bir türkçe cümle bulamadım. Dreamveawerde açtım ve hiç bir çeviri yok tamamı ingilizce. Sadece mail şablonlarına benzettiğim ve site ön yüzünde görünmeyen bir kaç çeviri var o kadar. Yanlış alana bakmışsınızdır... Yaşadığınız sorunu veya yapmak istediğiniz nedir yazarsanız yardımcı olabiliriz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts