joyrider Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Witam, Problemy mam dwa : Chciałbym przesunąć slider do prawej strony tak, aby z lewej strony zmieściło się menu pionowe. Chciałbym również usunąć pola REGON i nr identyfikacyjny. Z góry dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Przenieś moduł slidera do sekcji home, jeśli to standardowy szablon to będziesz musiał w pliku zamienić pozycje hooków home i hometab. Nip w lokalizacja kraje, edycja danego kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 joyrider Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 Dzięki za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 joyrider Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 NIP można faktycznie usunąć w miejscu, w którym opisałem, ale NIP akurat będzie potrzebny. Chciałbym za to wyrzucić nr identyfikacyjny i REGON. I tego to już nie wiem gdzie szukać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
joyrider
Witam,
Problemy mam dwa :
Chciałbym przesunąć slider do prawej strony tak, aby z lewej strony zmieściło się menu pionowe.
Chciałbym również usunąć pola REGON i nr identyfikacyjny.
Z góry dziękuje za pomoc
3 answers to this question
Recommended Posts