darkness-lord Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 (edited) Dobrý den ... Dnes se mi stalo, že při pokusu o vygenerování faktury vše proběhne v pořádku, ale po otevření faktury mám písmo nastaveno zřejmě na bílou barvu. (Pozadí mám bíle a písmo taky, jelikož kyž to označím a zkopíruju do textového souboru tak se mi to ukáže). Nikde jsem nic neměnil takže nevím co se stalo :-\ Marně hledám, kde se to dá editovat. Používám prestashop 1.5.6.2 a modul " upravené faktury - Ver. 1.5_0901 ". Můžete mi poradit kde mám zabrousit? Našel jsem nějaké *.tpl ve složkách " www/modules/add_faktura/install/pdf " ale nechce se mi to vše zkoušet když ani nevím, jestli se o generování faktury starají tyto soubory. Díky za nějaké nápady. Edited March 17, 2015 by darkness-lord (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Skús napísať tvorcovi modulu pokiaľ si modul kupoval tak na stránke je kontakt a podpora ti pomôže. Možno si to zle nainštaloval Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkness-lord Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 No převzal jsem ten eshop od jednoho člověka ... a nevím jestli ten modul je kupovaný nebo ne ... navíc to asi 3/4 roku fungovalo bez problému a teď zničeho nic toto :-\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Dobrý den doporučuji ještě s kontrolovat na jiném PC, poslední dny se mi množí problémy s Akrobatem pro Win 7 a víše. Tiskne prázdné stránky a další různé neplechy dělá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkness-lord Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Prováděno na 3 PC ... na 2 je Adobe a na jedno PDF Foxit reader ... problém je někde v té šabloně toho modulu popřípadě někde ve fontu. V nastavení jsem našel možnost výběru fontu a po přepnutí na jiný už se to zobrazuje :-) Jen se bojím, aby se časem nestalo to samé a já zachvíli nebudu mít na co to přepnout jelikož tam jsou 4 možnosti a z toho 1 je nefunkční v dalším nejde diakritika :-\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Pokud se vám to pokazí a nedokážete kontaktovat programátora toho modulu pak je lepší modul nahradit jiným k dispozici je jich dostatek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmila Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Zajímavé já jsem dnes na tom úplně stejně ... Našlo se již řešení ? (nepříjde mi to jako problém modulu protože , mám dva různé moduly a problém je u obou stejný . Samozřejmě se nedělali již více jak půl roku žádné úpravy) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkness-lord Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 Pomohlo mi v nastavení fontu změnit typ fontu a už to fungovalo :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
UniqueModules Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Problem zpusobuje PDF plugin pro prohlizec Chrome a to i v zakladni verzi PDF Faktury. Ten kdo ma modul faktury od UniqueModules.com si muze napsat o verzi modulu, ktera funguje i s novym pluginem od Google Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkness-lord Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Mi se problém projevoval v chromu, firefoxu, opeře, internet exploreru :-) v PC používám pro PDF starý Adobe reader 8.0 a Foxit reader ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Problém nezpůsobuje plugin ale samotná knihovna TCPDF. V PS v1.6.0.14 je použita verze 5.9.179 a aktuální je 6.2.6. Nevím jestli je ta knihovna použita nezměněná nebo je upravená, ale výměna za novější by za pokus mohla stát. http://sourceforge.net/projects/tcpdf/files/ https://github.com/mozilla/pdf.js/issues/2754 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts