seb8888 Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Witam , nie wiem gdzie mogę dodać tekst na stronę główną zaraz pod menu ?? Slider i Topy mam wyłączone. Tekst wyśrodkowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Za pomocą modułu: "Strona startowa - Edytor tekstowy". Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 seb8888 Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 No właśnie już szukałem nie mam takiego modułu ;/ W wersji 1.6 powinien być taki moduł ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Tak w 1.6 jest jego angielska nazwa to editorial, może tak jest podpisany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 jak wklepiesz w wyszukiwarkę modułów w zapleczu słowo "editorial" to powinno znaleźć moduł nawet, jeżeli nie ma go w folderze /modules/ to moduł który można pobrać automatycznie bezpośrednio z zaplecza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 seb8888 Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Dzięki, wszystko śmiga znalezione po nazwie edytorial, był nie zainstalowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jacek Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 On 17.03.2015 at 6:06 PM, vekia said: jak wklepiesz w wyszukiwarkę modułów w zapleczu słowo "editorial" to powinno znaleźć moduł nawet, jeżeli nie ma go w folderze /modules/ to moduł który można pobrać automatycznie bezpośrednio z zaplecza. Witam panowie, mam wersję 1.6.1.18 i w modułach nie wyświetla mi aplikacji. Ściągnąłem z github'a "editorial-master" ale nie pozwala się załadować, zatem zakładam, że nie jest kompatybilny z posiadaną wersją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 Jeśli masz go w folderze editorial-master to się nie załaduje. Zmień nazwę folderu na editorial. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jacek Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 23 minutes ago, atomek said: Jeśli masz go w folderze editorial-master to się nie załaduje. Zmień nazwę folderu na editorial. ściągnałem w wersji spakowanej. Zmiana nazwy nie pomaga. Natomiast w katalogu modules mam folder "editorial" z datą dodania analogiczną jak instalacja sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 atomek Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 po kolei: 1. Ściągnij paczkę z githuba 2. Rozpakuj, zawartość paczki będzie w folderze editorial-master. 3. Zmień nazwę tego folderu na editorial. 4. Przenieś folder wraz zawartością do folderu modules/ Twojego sklepu . 5. Moduł jest gotowy do instalacji. W wersji angielskiej nazywa się: "Home text editor v2.6.0", w polskiej chyba "Edytor strony startowej" lub jakoś tak 6. Zainstaluj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Jacek Posted March 22, 2018 Share Posted March 22, 2018 1 hour ago, atomek said: po kolei: 1. Ściągnij paczkę z githuba 2. Rozpakuj, zawartość paczki będzie w folderze editorial-master. 3. Zmień nazwę tego folderu na editorial. 4. Przenieś folder wraz zawartością do folderu modules/ Twojego sklepu . 5. Moduł jest gotowy do instalacji. W wersji angielskiej nazywa się: "Home text editor v2.6.0", w polskiej chyba "Edytor strony startowej" lub jakoś tak 6. Zainstaluj Dzięki panowie, działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
seb8888
Witam ,
nie wiem gdzie mogę dodać tekst na stronę główną zaraz pod menu ??
Slider i Topy mam wyłączone.
Tekst wyśrodkowany.
10 answers to this question
Recommended Posts