Nyny_cz Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Zdravím, v dopravě mám na výběr osobní odběr, poštu a PPL. V úhradách mám Platbou dobírkou, platbu převodem a platbu hotově, kterou řeším tímto modulem "Modul pro platbu hotově" ze serveru www.presta-moduly.cz Problém, je že když vyberu dopravu PPL, nebo poštu, tak v následujícím kroku my to nabízí všechny tři možnosti úhrad včetně té platby hotově. A já bych to potřeboval udělat, aby mi to platbu hotově nabídlo jen při osobním odběru. Poradíte mi někdo, jak to udělat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 (edited) Dohledejte si pro vámi používanou řadu prestashopu modul ship2pay (případně mají tyto moduly různé názvy jako shipping to payment,apod.) na provázání platby a dopravy. Edited March 16, 2015 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyny_cz Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 (edited) Moc děkuji za odpověď. Našel jsem různé verze modulů Ship2Pay a Payments2Carriers, ale žádný nefunguje pod verzí 1.6. Nemáte někdo prosím link na nějakou funkční verzi? P.S.: Nevíte někdo, jak jsem kopírovat text CTRL+V, ať dělám, co dělám, tak mi to prostě nejde :-/ Edited March 19, 2015 by Nyny_cz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 (edited) Zdravím, namátkou jsem vám vyhledal několik nápověd: a)na forum c4 jsem narazil, že to někdo také řešil a pomohl si nějakou starší verzí modulu, který jemu funguje tak to můžete zkusit forum.c4.cz/prestashop-1-6-nefunkcni-modul-payment-2-carriers-t5952.html placený modul na propojení dopravy a platby pro 1.6+ addons.prestashop.com/en/checkout-modules/16851-payment-restriction-by-carrier.html c) ruský univerzální modul na výrobu platebních možností, které by mělo jít navázat na dopravce www.prestashop.com/forums/topic/139475-modulefree-universal-payment-module/ Edited March 19, 2015 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyny_cz Posted March 23, 2015 Author Share Posted March 23, 2015 Znovu děkuji za radu, vyzkoušel jsem všechny, ale pod verzí 1.6.0.14 mi nefunguje ani jeden. Nebránil bych se i něco zaplatit, ale ne 30€, to mi přijde přehnané, už proto, že je to v angličtině. Nevíte o něčem placeném, ale ne za tak přemrštěnou cenu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 24, 2015 Share Posted March 24, 2015 Co třeba tady www.presta-moduly.cz/31-platba-v-zavislosti-na-dopravci-ship-to-pay-pro-prestashop-16x.html Kontaktujte autora pro ověření funkčnosti, případně odladění pro vaši verzi. Nevím také jakou má politiku ohledně aktualizací a supportu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyny_cz Posted March 24, 2015 Author Share Posted March 24, 2015 Moc vám děkuju, na tu stránku jsem koukal, ale pro oči jsem asi neviděl.:-) Ještě jednou díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts