mentalspot Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Witajcie, przeszukałem forum (poslkie), ale nie znalazłem rozwiązania. Mam plik MP3, który ma jakś wagę powiedzmy do 10 MB. W najnowszej wersji PS przy wybraniu zakładki produkt wirtualny, mam limit pliku 8MB: Po próbie załadowania pliku wyskakuje: Na serwerze post_max_size został ustawiony na 128MB. W pliku classes/Uploader.php ustawione zostało: const DEFAULT_MAX_SIZE = 100485760; Co jescze trzeba zmienic, żeby można było dogrywać większe pliki? pozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Administracja -> Preferencje Limit wielkości wysyłanych danych: - Limit wielkości wysyłanych danych - Maksymalny rozmiar dla pobieranego produktu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mentalspot Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 Nikt nic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mentalspot Posted March 17, 2015 Author Share Posted March 17, 2015 jezuuuu a ja z 16 razy szukałem w zwykłych preferencjach ... dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
mentalspot
Witajcie, przeszukałem forum (poslkie), ale nie znalazłem rozwiązania.
Mam plik MP3, który ma jakś wagę powiedzmy do 10 MB.
W najnowszej wersji PS przy wybraniu zakładki produkt wirtualny, mam limit pliku 8MB:
Po próbie załadowania pliku wyskakuje:
Na serwerze post_max_size został ustawiony na 128MB.
W pliku classes/Uploader.php ustawione zostało:
Co jescze trzeba zmienic, żeby można było dogrywać większe pliki?
pozdr.
3 answers to this question
Recommended Posts