dgdizayn Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Toplam 1 hata bulunmaktadır. :01- Mesaj gönderme anında bir hata oluştuArkadaslar sırf mail gonderemiyorum diye hostumu degistirdim yine aynısı smtp degil php mail olarak gondermek istiyorum yine olmuyor yardım edin lutfen Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 senin hosting in php mail desteklemiyor demekki zaten bende php maili önermem çünkü müşteriye giden mailler önemsiz klasörüne düşüyor. en iyisi smtp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgdizayn Posted February 4, 2010 Author Share Posted February 4, 2010 Peki mesela gmail smtp ornegini yazarmısın hangısını yaparsam yapım olmuyor. Sanırım bır kod degısıklıgı oluyormus. Ne yapmamız lazım Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 gmail i ne yapaksınkikendi mail adresini alsan daha iyi olur . gmail. içinsmtp.gmail.commail gönderim portu 587 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgdizayn Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 kendı maılımlede yaptım olmadı. Prestanın smtp gonderme dosyasında hata varmıs bazı duzenlemeler yapılıyormus. Yaptım yıne olmadı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Önemsiz klasörünedemi göndermiyor peki? Eğer önemsiz klasörnede gitmiyorsa tek seçenek sunucu mail problemi. Değiştirmişsiniz ancak onda da mail problemi var gibi gözüküyor. bunu denemek için bir send_mail fonksiyonu olan bir php dosyası ile basit bir mail gönderim işlemi ile sunucunuzun php maili ile ilgili problemi olup olmadığını öğrenebilrisiniz. Eğer isterseniz burdan daha detaylı olarak bunu anlatabiliriz.iyi günler Link to comment Share on other sites More sharing options...
HSBC Bank Modüle Posted March 3, 2010 Share Posted March 3, 2010 Toplam 1 hata bulunmaktadır. :01- Mesaj gönderme anında bir hata oluştuArkadaslar sırf mail gonderemiyorum diye hostumu degistirdim yine aynısı smtp degil php mail olarak gondermek istiyorum yine olmuyor yardım edin lutfen tools/swift/Swift/Connection klasörüün içini silin bunu atın düzeliyor kesin sonuç Php mailleçalışıyorona göreConnection.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
matt123 Posted March 6, 2010 Share Posted March 6, 2010 so glad to be part of this forum Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokturk Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 arkadaşlar aynı hatayı bende alıyorumdaha önceleri bu hatam yoktuserver değiştirince olduama iki host firmamdada linux server kullanıyorum ve özellikleri aynımailim kendi domain adımla oluşturduğum ad. [email protected]HSBC Bank Modüle arkadaşımın ekte verdiği Connection.zip i indirdim ve dediği yerdeki ile değiştirdim amasorunum hala düzelmedi.bu seferde yolla dedikten sonra hata yerine boş sayfa geliyor ama mail gitmiyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deklanjör Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsun presta için büyük bir sorun. presta kullanıpta bu sorunu yaşayan insanların büyük bir kısmı server 'dan kaynaklanıyor diye hostig değiştiriyorlar. Bu sorunu yaşayıp SMTP ayarlarını farklı bir şekilde giren arkadaşlar lütfen yazsınlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Arkadaşlar Sorunun büyütülecek bir tarafı yok. Bazı hosting firmaları standart mail fonksiyonunu kapatmakta. ve SMTP kullanmakta. bu ayarlarıda hostinginizden temin edebilrsiniz. SMTP portu ve kullanıcı adı ve şifresi yeterli olmaktadır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deklanjör Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 Presta-TR teşekkür ederim ama büyütülecek bir sorun değil diyorsun ama bir sitenin en önemli özelliğidir. aşşağıda smtp ayarlarını giriyorum. bir yanlışım varsa söyleyin. Kullandığım hosting hosgator ve hostig firması ile görüştüm sorun yok diyor. siteyi yeni yükledim 1.2.5 kullanıyorum.SMTP server : mail.xxxx.comSMTP kullanıcı :[email protected]SMTP şifre : şifremŞifreleme : HiçbiriPort : 26 Ve google apps denedim gene aynı olmuyor.Yanlız hosgator firması SMTP server : mail.xxxx.com yerine IP adresini yazdırınca havale bilgileri gelmeden ana sayfaya dönüş yapıyor.Lütfen açele cevap şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için saolun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 bu sorun şundan kaynaklanıyor sanırım. bazı hostinglerde giden mail sunucusuyla aynı kullanıcı adı ve şifreyi kullan diye sçenek seçmen gerekiyor outlook'ta bendede 2 tane stede bu sorun olmuştu. sonra bluehostta ki mail adreslerinden birinin mail adresini ve şifresini aktardım sorun çıkmadı. bu ayarda prestanın bir eksiliği var, doğrudur. içinden bazı satırları silince çalışıyormuş ama sağlıklı değil sonuçta. sorunsuz çalışan bir siteden bir tane e-mail hesabı satın alabilirsin yılllık 10 tl ye filan rahatlıkla alabilirsin. bişey deşişmez site e-mail adresin ne ise giden mailler o adresten gidiyor gibi görünüyor. sadece düzgün çalışan bir tan ee-mail adresine ihtiyarcın var.kolay gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
deklanjör Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 dediğini anladım ama neden ben başka bir mail adresi kullanıyım kendiminki varken olumsuz bir etki yaratır müşterimde demekki final diye konulan presta 1.2.5 daha bitmemiş hali. Arkadaşlar www.yayinmarket.com bu olayı nasıl kullanıyor ben anlayamıyorum yardımlarını bekliyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 dediğimi tam anlamamıssın. sitenin e-mail adresini giriyorsunya adminde örnek [email protected]smtp ayarlarındada [email protected] diye bir e-mail adresi giriyorsun. müşteriye giden mailller [email protected] dan gidiyor gibi görünüyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deklanjör Posted May 21, 2010 Share Posted May 21, 2010 hımmmmm :-) anladım safa SMTP server : mail.xxxx.comSMTP kullanıcı :[email protected]SMTP şifre : şifremŞifreleme : HiçbiriPort : 26 Bu şekilde girdim safa Link to comment Share on other sites More sharing options...
deklanjör Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 hala sorun devam etmektedir. yardımcı olacak arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basar67 Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Selam;SMTP server : mail.xxxx.com kısmını firmanıza sorunuz. Genelde e-mail server harici olarak başka makinada çalışırsa size bir IP verirler. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gokhann Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 merhaba Moderatorumbi kac gundun ugrastigim ama bi turlu cozemedigim problemim; musterilere kredili satis secenegi yapmak istiyorum bunun icinde musterin detayli bigileri alabilecegim basvuru formu gibi bi sey yapmak istiyorum, sorulari cevapladiktan sonra gonder butonuna tiklayinca mailime bilgileri gelsin istiyorum; bu iletisim formu gibi bi sey olabilir, simdiden yardimlariniz icin tesekkurler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts