Zdeněk Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Mám nastaveno na interneotvé obchodě http://www.toplego.cz věrnostní program....Za každých utracených 200 Kč se zákazníkovi připíše 5 na věrnostní program.... Kdy a jak se mu vygeneruje slevový kupón...To vše musím hlídat nebo se to má dělat nějak automaticky a mně se to nedělá...Děkuji za vysvětlení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirpol Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Záleží jak máš nastaveno, kdy se body připočtou na účet. Jakmile má zákazník nějaké body, tak si je může překonvertovat na slevový kupón a ten pak použije v patřičném políčku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Nastaveno mám vše správně...Akorát aď se dívám jak se dívám, zákazník žádné políčko překonvertovat nemá.... Může mi někdo říct kde? Nastaveno mám, že až se balík odešle, body se mu potvrdí...Ale zákazník nemá možnost konvertovat...žednou takovou funkci tam nemám...:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirpol Posted February 5, 2010 Share Posted February 5, 2010 Když nastane stav objednávky, při kterém se zákazníkovi potvrdí body (mám nastaveno "Doručeno"), tak se mu v jeho administraci objeví body jako potvrzené. A hned pod tím seznamem se zobrazením bodů mám větu Získat slevový kupón v hodnotě XX Kč. Všechno je to v sekci zákazníka, který se přihlásí ke svému účtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Tak jste mněly pravdu..... Mněl jsem chybu v nastavení stavu kdy se mněl kredit připsat...To jsem opravil...Kredit se tedy teď připisuje po vygenerování kupónu...Nastal však problém jiný...Kupón je již vygenerován a svítí zeleně, že je připraven k použití...Pokud ho však zákazník použije naskočí hláška : tento slevový kupón není ještě platný .Má někdo stejnou zkušenost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdeněk Posted February 5, 2010 Author Share Posted February 5, 2010 Tak už jsem se k tomu dopátral....Je to z důvodu možnosti 14 denního vrácení zboží...To znamená, že pokud je kupón vygenerován z objednávky mladší než-li 14 dní...Bude platný aź po doběhnutí této doby...Je to vychytané...-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pupendo Posted September 30, 2010 Share Posted September 30, 2010 Ahoj, taky bych rád poprosil o pár rad. Mam Prestu s moduler Věrnostní program v.1.6. Po jeho nainstalovani se sam implantuje ke vsem produktum v e-shopu. Existuje novější vrrze nebo jiná vychytávka, jak u vybraných produktů vernostní program nepovolovat? Vyřešil jsem to zatím ak, že zákazníkům doporučuji aby vytvořily jednu objednávku s tou položkou která bodovaná není a zbylé zboží dali do druhé objednávky. Pro připsání bodů po uhrazení objednávky sem si vytvořil soubor zvlášť. Je to trochu zdlouhavé s těmi objednávkami, ale jinak to nejde. Pak byh měl dotaz k překladu tohoto modulu. Celý shop mám počeštěný, ale jakmile se přihlášený zákazník podívá do složky Věrnostní body, je dole uvedeno "back to your account" a "home". Nevíte proč to není přeložené? V přřekladem jsem to kontroloval a tam to je. A ještě jedna věc k překladu - když se zákazníkovi v sekci Věrnostní body přičtou body za objednávku, tak ve výpise kde je uvedeno číslo obj., datum, body za ní ... tak jako stav bodů jsou anglické pojmy místo českých, třeba Validation, Available nebo Converted. V překladech jsou ale přeložené. Co stím? Díky za rady. V překladech jsem se díval do překladů modulů a překlad obchodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts