Capricho Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 (edited) Mam defaultni sablonu a dole v sedem bloku na hlavni strance se zobrzoval block facebook like. ten jsem vypnul a po vytvoreni stranek na FB jsem ho chtel znovu aktivovat ale ikdyz v admin mi pise ze je aktivni, tak na strance se nezobrazuje. Nevite kde muze byt chyba? Dekuji za kazdou radu. stranky: www.reichmoto.cz Edited March 14, 2015 by Capricho (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Zkuste regenerovat smarty cache šablony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 Zkuste regenerovat smarty cache šablony. Muzete mi jeste poradit jak se to dela? Jsem zacatecnik tak v tom trochu tapu. Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Menu-Nástroje-Výkon a tady hned první je řízení cache pro šablonu pro odladění je dobré vypnout dočasnou cache a zapnout rekompilaci a to buďto vynucenou nebo prostřední volbu tj. jen v případě změny. Záleží i na vašem nastavení prohlížeče takže cache obnovujte i v něm pokud se tohle neprojeví. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 tak to bohuzel nepomohlo. myslim ze bude spis nejaky problem primo v sablone nebo v modulu Link to comment Share on other sites More sharing options...
XM4N Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 (edited) Podívejte se ještě do pozic modulů jestli je vůbec po instalaci modul zavěšen do nějaké pozice, protože v kódu webu není žádný náznak, že by tam vůbec byl nějaký takový modul aktivní (pokud tedy nemáte na mysli ten proužek pro sdílení na FB,youtube, který je také dole nad patičkou a ten se naopak zobrazuje). Pokud bude alespoň v pozicích modulů můžete, pokud nebude v pozici patičky tj. footer, ten modul tam zavěsit/přesunout jinak je to spíše práce pro někoho kdo si umí zapnout výpis chyb v /config/defines php případně ověří kompatibilitu modulu/nahradí za jiný funkční. Edited March 18, 2015 by XM4N (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted March 20, 2015 Author Share Posted March 20, 2015 super, tak to bylo v tom zaveseni asi sem to tam predtim omylem vymazal. dekuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts