jolziom Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Dzień dobry. Posiadam sklep prestashop 1.6 i nie mogę w podglądzie na żywo przenosić modułów. Jaka może być tego przyczyna ? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirPresta Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Sprawdzałeś w innej przeglądarce? Może masz zainstalowany jakiś dodatek, który blokuje niektóre skrypty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 nie kazdy modul da sie live przeniesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolziom Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 (edited) Sprawdziłem na 2 komputerach i żaden nie chce się przemieścić. Moze ktoś miał z tym problem ? Edited March 14, 2015 by jolziom (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
design4VIP Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 a jakie moduly chcesz przeniesc, miedzy jakimi hookami (skad dokad) jak pisalem wczesniej nie wysztsko da sie ot tak sobie ukladac 'live'. jak nie da sie live to poukladaj sobie przez PA > modules > pozycje - tutaj wyrzuci ci co i dlaczego nie da sie przeniesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Dzień dobry. Posiadam sklep prestashop 1.6 i nie mogę w podglądzie na żywo przenosić modułów. Jaka może być tego przyczyna ? Pozdrawiam. podaj więcej informacji co znaczy "nie mogę przenosić modułów" nie możesz ich podpinać pod nowe hooki? przemieszczać w hooku w którym są zaczepione? czy wszystko naraz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jolziom Posted March 20, 2015 Author Share Posted March 20, 2015 (edited) Przemieszczać w hooku . Wchodzę w podgląd na żywo, łapię za krzyżyk i w kolumnie gdzie są promocje, tagi nie mogę zamienić tylko jedynie usunąć moduł. Edited March 20, 2015 by jolziom (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts