zvedavec Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Zdravím vás všechny. V košíku se mě zobrazuje pouze možnost dopravy Česká pošta a já bych potřeboval aby se ozobrazovala i možnost Osobního odběru.Nicméně ať se snažím sebevíc, marně se snažím.Můžete mě někdo prosím poradit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Cenovej nebo váhovej rozsah pro to máš nastavenej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvedavec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Jo mám, cena 0 - 0 váhu mám v ks 1-100ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Cenový nebo váhový limit, tam žádný kusy nejsou... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvedavec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 No já je tam mám dá se nastavit buď kg nebo ks Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ježiši kriste, smaž Prestashop a běž spát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvedavec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Jo v lokalizaci jsem nastavil ks , Administrace-Nastavení-Lokalizace-Jednotka hmotnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvedavec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 A nic mazat nebudu, jsem rád že ho mám :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Říká se "ráno moudřejší večera" a tobě bych to doporučil, protože jseš teď v noci naprosto blbej.Váhové a cenové limity se nastavujou v záložce DOPRAVA, nikoliv NÁSTROJE. Myslel jsem, že k tomu dojdeš logicky sám, když ti nejde něco v DOPRAVĚ, že to nebudeš hledat v NÁSTROJÍCH, že?Proč tu máte všichni tendence být za vola... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvedavec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 No to jo,tam to nastavený mám 1-100ks.Jinak já jsem noční ptáče :-) V noci mě nikdo neruší a mohu v klidu pracovat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvedavec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Jo a cenový rozsah mám 0-1kč Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ty vole, dej mi radši login, tohle je fakt o ničem a tak dlouhej klacek abych tě s ním praštil přes prsty nemám... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvedavec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Máš ho v mejlu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Ježiši kriste, to je vůl. Tak to se s váma musim podělit.Dotyčný nastavil pro Osobní odběr cenovej limit od 0-1kč. Samozřejmě, že když je tam zboží za 900kč, že mu ho to nenabídne a není mu to divný No nic, tak jsem rád, že záhada, která byla po mém prvním postu vyřešena konečně funguje. Dobrou noc a tu Prestu pro dobro všech smaž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvedavec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Njn, hele chybička se vloudí. Já to chápal jako částku/platbu za ten osobní odběr.Nicméně díky za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Njn, hele chybička se vloudí. Já to chápal jako částku/platbu za ten osobní odběr.Nicméně díky za pomoc. No a jestli budeš dál chápat kg jako kusy, tak to se připrav ještě na hodně zážitků. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slade303 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 no jak sleduju tuhle debatu, tak si sice ochotnej, ze si takhle poradil, ale ty urazky me rozesmivaj jackrabbit ty mas maly pero, ses tlustoch nebo co je s tebou!? zas takovej borec podle me nejsi abys takhle urazel nebohyho zvedavce, kterej ti uz mimo jine v postu # 10 sdelil chybu, kterou ty si pak objevil jako ameriku... btw z toho vseho nastavovani a uprav jsem byl ze zacatku taky hodne zmatenej obzvlast po 10ti hodinach vrtani se v tom... kdo z vas ne? takze zvedavec neves hlavu a preju hodne sily i po tomhle kixu no hlavne, ze jackrabb poradil to ho šlechtí a máme ho za to rádi Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvedavec Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Díky za pomoc, jen bych tě rád poprosil abys omezil ty invektivy.Je to zbytečné, každopádně ještě jednou díky za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 no jak sleduju tuhle debatu, tak si sice ochotnej, ze si takhle poradil, ale ty urazky me rozesmivaj jackrabbit ty mas maly pero, ses tlustoch nebo co je s tebou!? zas takovej borec podle me nejsi abys takhle urazel nebohyho zvedavce, kterej ti uz mimo jine v postu # 10 sdelil chybu, kterou ty si pak objevil jako ameriku... btw z toho vseho nastavovani a uprav jsem byl ze zacatku taky hodne zmatenej obzvlast po 10ti hodinach vrtani se v tom... kdo z vas ne? takze zvedavec neves hlavu a preju hodne sily i po tomhle kixu no hlavne, ze jackrabb poradil to ho šlechtí a máme ho za to rádi Nebudu se ti zpovídat, ani se někomu omlouvat. A jestli chcete, tak se Vám tu na to vyseru a můžeš všem radit ty, hm? Já z toho žádnej užitek nemám, jen si tím posiluju nervovou soustavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slade303 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 no jak sleduju tuhle debatu, tak si sice ochotnej, ze si takhle poradil, ale ty urazky me rozesmivaj jackrabbit ty mas maly pero, ses tlustoch nebo co je s tebou!? zas takovej borec podle me nejsi abys takhle urazel nebohyho zvedavce, kterej ti uz mimo jine v postu # 10 sdelil chybu, kterou ty si pak objevil jako ameriku... btw z toho vseho nastavovani a uprav jsem byl ze zacatku taky hodne zmatenej obzvlast po 10ti hodinach vrtani se v tom... kdo z vas ne? takze zvedavec neves hlavu a preju hodne sily i po tomhle kixu no hlavne, ze jackrabb poradil to ho šlechtí a máme ho za to rádi Nebudu se ti zpovídat, ani se někomu omlouvat. A jestli chcete, tak se Vám tu na to vyseru a můžeš všem radit ty, hm? Já z toho žádnej užitek nemám, jen si tím posiluju nervovou soustavu. Já jsem za tebe rád jen jsem tě chtěl popíchnout, že to urážení není hezké a poukazuje to spíš na nějaký tvoje nedostatky... Ale nervy musis mit z oceli tj taky fakt btw nebyt takovych lidí jako si ty, tak bych prestu dodnes nepouzival to priznam!!! takze diky a dobrou! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Jojo, ukazuje to sníženou hladinu vína v krvi... a pro mě (vůl, blbec) není nadávka. Jsou daleko horší a výstižnější. A jestli někdo nastavuje shop a přemýšlí u toho stylem ,,Proč to nejde? sákra, vyzkoušel jsem všechno? asi ne, popřemýšlím nad tím, seru na přemýšlení, zkusim vyhledat na foru, jestli se to už někomu nestalo, ále, nic hledat nebudu, ztráta času, postnu to rovnou na forum, nějakej blbec určitě ještě nespí a poradí mi" tak budu i já k těm tázaným přistupovat se stejným přátelským úsměvem. No nic, jdu spát, to bylo jen tak informativně, abych si vylil srdíčko.EDIT: BTW: Jestli si chceš počíst, jak se baví lidi na forech, tak ti doporučuji forum pro joomla, wordpress, virtuemart apod... to ještě budeš děkovat za slovo jako je "vůl".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 A jinak, k tomu osobnímu odběru, budeš také potřebovat platební modul pro osobní odběr, pokud ho teda nechceš dobírkovat A určitě tu je vypsanej v nějakých tématech... takže search, search, search.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Nechce se mi to searchingovat.., nechceš poradit? :cheese: :ahhh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 Nechce se mi to searchingovat.., nechceš poradit? :cheese: :ahhh: ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
JAKCRABBIT Posted February 4, 2010 Share Posted February 4, 2010 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/25550/modules___development/module_cash_on_pickup_for_ps_1_dot_2_dot_1_final Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts