presciak Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Witam W PS kategorie, podkategorie itp możemy podstawić obrazek który się będzie wyświetlał u góry strony. Ma ktoś pomysł jak zrobić aby ten obrazek był linkiem do podstrony? Na razie może być że wszystkie kategorie prowadzą pod jeden url. Domyślnie chciałbym zrobić tak aby do każdej kategorii czy podkategorii można było podstawić inny link. Linki będzie prowadził do strony cms lub innej kategorii. pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolwild Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Nie wiem czy to cię zadowoli. Spróbuj w opisie kategorii dodać link z odpowiednią frazą: wstaw/edytuj link lub wstaw obrazek i dodaj link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 presciak Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 od tego zacząłem ale niestety wtedy znika mi cały obrazek kategorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolwild Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 Może masz jakiś błąd, wstawiasz za duże zdjęcie albo myślimy nie o tym samym. Zrobiłem zdjęcie o tym co ja miałem na myśli. Po najechaniu i kliknięciu na mniejszy obrazek i słowo accessores otwierają się wcześniej zdefiniowane strony. Nie wiem co chcesz linkować ale ja linkował bym raczej odwrotnie ze strony CMS do kategorii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
presciak
Witam
W PS kategorie, podkategorie itp możemy podstawić obrazek który się będzie wyświetlał u góry strony.
Ma ktoś pomysł jak zrobić aby ten obrazek był linkiem do podstrony? Na razie może być że wszystkie kategorie prowadzą pod jeden url.
Domyślnie chciałbym zrobić tak aby do każdej kategorii czy podkategorii można było podstawić inny link.
Linki będzie prowadził do strony cms lub innej kategorii.
pozdrawiam
3 answers to this question
Recommended Posts