Bawer Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Salutare!! M-a ajutat un prieten sa imi configurez un site in prestashop, dar acum sunt pe cont propriu. Vreau sa mai adaug doua subcategorii (incaltaminte si veste) la categoria principala Barbati. Problema este ca in meniul principal nu apar. In desfasuratorul din dreapta jos al meniului ele apar si pot fi utilizate, dar in meniul principal nu apar. Mai comic este faptul ca daca intru pe pagina Barbati si dau iar pe meniu, subcategoria Incaltaminte apare, dar subcategoria veste, nu. In panoul de comanda acestea sunt create si sunt functionale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Parametrii avansati - Performanta - Goliti Cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 dar sus, daca nu apar atunci in BO module blocktopmenu, acolo configurez ce sa apara in desfasurator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bawer Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 am golit cache-ul si mi-a disparut meniul de tot (( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bawer Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Am reusit. Am golit cache-ul, apoi mi-a disparut meniul tot, am reconfigurat modulul top menu block si acum functioneaza de minune. Insa cat m-am jucat am dereglat pozitia modulului care arata toate categoriile, este pozitionat in dreapta paginii! cum ii schimb pozitia? vreau sa il urc mai sus, sa fie primul. Multumesc pentru prima solutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 ai module pozition, oarece inseamna??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts