kolejkowy Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Ma ktoś pomysł który plik zapisuje zdjęcia?Jest moduł uploader ale nie odnalazłem linijki z kodem tworzącym pliki na serwerze. Chcę zmienić lokalizację, ścieżkę dostępu do zdjęć. Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 defines.inc.php to plik który cię interesuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kolejkowy Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 Dzięki to wspaniały plik. Nadal jednak przydałby się plik zapisujący. Może: WebserviceSpecificManagementImages.php ale u mnie wydaje się nieaktywny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kolejkowy Posted March 15, 2015 Author Share Posted March 15, 2015 A może jeszcze plik zapisujący zamówienia do bazy danych? Jeżeli jest kilka to ten zapisujący sprzedane produkty. Coś kiepsko aktualizują się u mnie stany magazynowe. niezależnie czy z zaawansowanym czy zwykłym systemem. Wielkie dzięki za pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kolejkowy
Ma ktoś pomysł który plik zapisuje zdjęcia?Jest moduł uploader ale nie odnalazłem linijki z kodem tworzącym pliki na serwerze.
Chcę zmienić lokalizację, ścieżkę dostępu do zdjęć.
Pozdro!
3 answers to this question
Recommended Posts