AdekPL Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Panowie mam problem, nawet nie zauważyłem kiedy podczas konfiguracji sklepu rozjechał mi się footer. Nie mogę tego za nic naprawić aby wszystkie te 4 punkty były w jednej linii tak jak przedtem ;/ Próbowałem zmieniać pozycję modułów, w pliku global.css zmieniałem też wpisy dotyczące .footer-container na oryginalne i nic nie pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Podaj link do sklepu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdekPL Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 (edited) Podaj link do sklepu. http://muscleshop.com.pl Edited March 13, 2015 by AdekPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Nie zmienia się wartości dla kolumn bootstrap. W global.css linii 574 zmień z powrotem na 33% 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdekPL Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Dzięki za odpowiedź. Faktycznie to pomogło, ale niestety moje logo znów się pomniejszyło, a chciałem aby było na całą szerokość strony ;/ Chyba, że mogę usunąć logo i grafikę wstawić jako header - lecz niestety nie wiem jak to zrobić. Tzn kombinowałem wcześniej, ale jak usuwałem logo to header robił się wąski i nie mieścił się cały obrazek. Będę bardzo wdzięczny za pomoc bo to jeden z ostatnich elementów do zmiany w sklepie Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Po pierwsze rozumiem że jesteś wdrożeniowcem po wpisie w stopce sklepu, jeśli tak to tutaj kłaniają sie podstawy html i css. I powiem tak że nie zmienia się wartości globalnych skoro można zmienić wartość tylko danego elementu. Tutaj masz kilka możliwości chociażby dopisanie stylu do logo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdekPL Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Dopiero się uczę, staram się szukać rozwiązań na internecie. Chciałbym uzyskać jakąś podpowiedź, w którym miejscu mogę wprowadzić nowy styl dla elementu logo, resztę mam nadzieję sam postaram się ogarnąć Cieszy również fakt, że na tym forum można otrzymać na prawdę ważne dla mnie wsparcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Dla danego diva, tutaj akurat to <div id="header_logo"> nic nie stoi na przeszkodzie aby dopisać klasę, czy zmienić id, czy dopisać styl na sztywno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
endriu107 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Odnośnie PW który otrzymałem odpowiem tutaj ponieważ jest to podstawowa wiedza, sugeruje zapoznać się z tym co to są pliki css i co się w nich może znajdować, podpowiem że są to zewnętrzne arkusze stylów. A div nie jest stylem tylko elementem układu a dokładniej kontenerem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdekPL Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 (edited) Ok poradziłem sobię z tym logiem Dziękuje bardzo za pomoc endriu107 http://muscleshop.com.pl Edited March 13, 2015 by AdekPL (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts