HUHA Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 (edited) Buna ziua. In modulul Modules>Mail Alerts> configure >Configure "Mail alerts" module exista optiunea de mai jos. Este activa, dar totusi ca client/guest in Front office la produsul care nu il am pe stoc nu gasesc optiunea unde sa imi scriu adresa de email ca sa primesc un email cand produsul este din nou pe stoc. Sau nu am inteles eu bine rolul modulului de mai sus ? PrestaShop version 1.6.0.13 O zi minunata. Edited March 15, 2015 by HUHA (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 (edited) daca ai cumva activat "comanda fara stoc acceptata" nu o sa apara casuta cu email deoarece are posibilitatea de a cumpara si fara stoc vezi si la produs la cantitati, sa nu fie bifat comanda implicita fara stoc Edited March 13, 2015 by costi43 (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUHA Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 daca ai cumva activat "comanda fara stoc acceptata" nu o sa apara casuta cu email deoarece are posibilitatea de a cumpara si fara stoc vezi si la produs la cantitati, sa nu fie bifat comanda implicita fara stoc Cu metoda descrisa mai sus functioneaza. Nu este o cale sa se poata comanda si cand produsul nu este pe stoc si sa poti trece adresa de mail sa te anunte cand intra in stoc ? Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 el primeste mail cand marfa este in procesare expediere, este treba ta sa schimb ststutul comenzi, si el trimite automat instiintarea, dar daca i-i pui si data probabila de sosire a marfi atunci el va fi atent, la sosire in rest este i logic cea ce spui TU, eu daca am comandat un produs care nu este in stoc, si astept doua saptamani s-ar putea sa ma razgandesc, si sa numai cumpar de la tine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts