cervik78 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 zdravim vas, prosim viete mi narovinu povedat a poradit vy co s prestashopom robite uz dlhsie ci je mozne si preddefinovanu sablonu upravit podla svojho gusta... popresuvat si nejake casti stranky alebo upravit hlavnu stranku ci podstanky... prosim a vopred dakujem za odpoved Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 je to možné stačí sa poriadne pozrieť v administrácii. a súbory témy na ftp nájdeš hravo ak nie si úplný začiatočník/čka s webom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cervik78 Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 zaciatocnik ako ano najdem ho otvorim si subor themes/ a v nom je vela suborov .tlp a v niektorom si nieco najdem a tam je nieco taketo nieco : <footer id="footer" class="container"> <div class="row">{$HOOK_FOOTER}</div> </footer> no neviem sa nejako dostat dopatrat a dokopat k tomu aby som nasiel konkretny subor napriklad na upravu zakladnej stranky alebo len headera... nevies mi nejako porodit pripadne dat aspon jeden tip alebo cestu k suboru v ktorom upravim napriklad header ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WEBDVL Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 header upravis v header.tpl Link to comment Share on other sites More sharing options...
cervik78 Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 ja uz som z toho uplne vedla... dobre som v tom subore ale ako to mam upravit aby to nieco spravilo ? lebo ja sa snazim nieco upravit no som z toho vedla.... je tam taketo nieco <div class="row"> {hook h="displayBanner"} </div> a ja neviem co s tym sprait... alebo nejako upravit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans_k Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Nebylo by lepší napsat o jakou úpravy by finálně mělo jít? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts