Luc1979 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Salut, Nu imi functioneasa navigarea in straturi pe Presatshop 1.6.0.11. Am incercat to ce am citit pe forumuri - instalat, dezinstalat, sters.. Am setat atributele, configurat modulul. Am vorbit cu cei de la hosting sa imi dea toate permisiunile. Apare pe pagina, dar cand aplic filtru, apare o rotita gen "loading" si asa ramane inghetat. Aveti idee de ce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 daca ai da si adresa paginii, poate ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luc1979 Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 (edited) daca ai da si adresa paginii, poate ........ www.splashop.ro Scuze. Observ ca nu merge filtrarea dupa atribute. Si nici Sortarea dupa criterii (pret...) Idei? Merci! Edited March 12, 2015 by luc1979 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 da, dupa ce miai zis am verificat si la mine, la mine functioneaza, ar trebui sa am acces la BO sa vad cum ai configurat sau prin teamviewer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luc1979 Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 da, dupa ce miai zis am verificat si la mine, la mine functioneaza, ar trebui sa am acces la BO sa vad cum ai configurat sau prin teamviewer Ti-am trimis datele pe privat. Merci mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luc1979 Posted June 14, 2015 Author Share Posted June 14, 2015 Rezolvat prin upgrade la 1.6.0.14. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts