Iquids Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Dzień dobry, Nie mogę znaleść takiej opcji, ale może poprostu źle szukam...Prowadzę sklep powiedzmy z samochodami i częściamy do samochodów i chciałbym, żeby można było połączyć części z modelami to znaczy:Mam model samochodu X i YModel czesci A, B i CDo modelu samochodu X pasują części A i B Natomiast do modelu Y pasują B i C Chciałbym, żeby po wejściu w model samochodu pokazywało jakie czeci do niego pasują i po wejściu w część pokazywało do jakich modeli samochodu pasuje.Mam nadzieję, że przedstawiłem to wystarczająco jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Produkty powiązane możesz zdefiniować w edycji produktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Iquids Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Da się zmienić, żeby pokazywało w samochodach "do tego samochodu pasuję również" a w częściach "część pasuje również do samochodu"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Nie bez edycji szablonu i dopisania warunku który by sprawdzał do jakiej kategorii należy produkt, jest to rozwiązanie na sztywno ale działające. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Iquids
Dzień dobry,
Nie mogę znaleść takiej opcji, ale może poprostu źle szukam...
Prowadzę sklep powiedzmy z samochodami i częściamy do samochodów i chciałbym, żeby można było połączyć części z modelami to znaczy:
Mam model samochodu X i Y
Model czesci A, B i C
Do modelu samochodu X pasują części A i B
Natomiast do modelu Y pasują B i C
Chciałbym, żeby po wejściu w model samochodu pokazywało jakie czeci do niego pasują i po wejściu w część pokazywało do jakich modeli samochodu pasuje.
Mam nadzieję, że przedstawiłem to wystarczająco jasno.
3 answers to this question
Recommended Posts