teo_g Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 Buna ziua, Detin un site cu Prestashop versiunea 1.6.0.9. Siteul este setat pentru comenzi intr-un singur pas. A functionat cateva saptamani fara sa apara aceasta eroare. Desi nu am facut nicio modificare la site si niciun upgrade, brusc siteul a generat aceasta eroare: TECHNICAL ERROR: unable to save account Details: Error thrown: [object Object] Text status: parserer Acest lucru s-a intimplat cu 2 saptamni in urma si problema persista. Un prieten mi-a solicitat sa-i fac si lui upgrade la site. Azi i-am upgradat siteul de la Prestashop 1.5.6.2 la 1.6.0.14. Setarea comenzii intr-un singur pas. Aceeasi eroare!!! Se pricepe cineva sa-mi spuna din ce cauza si cum pot rezolva aceasta eroare ? Multumesc anticipat pentru ajutor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 (edited) ai activat debug, si dane si adresa de url, poate ne dam sema, dar aceasta eroare poate aparea din diferite motive, exemplu permisiuni de scriere, folosesti https, sau poate ai cacheul activat, dezactivat este de la o interogare care ramane suspendat undeva Edited March 12, 2015 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 Siteul este etermostat.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 12, 2015 Share Posted March 12, 2015 (edited) eu am facut cont pe el fara erori nu inteleg intrebarea am si cumparat, dar nu vad ce se intampla, am impresia ca multi uita sa-si goleasca cachurile si cookie-urile din browsere Edited March 12, 2015 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 Multumesc, am gasit comanda ta. Eroarea apare in cazul in care pentru comenzi este setarea "intr-un singur pas". Daca modific pe comanda in 5 pasi functioneaza. Ideea e ca folosind setarea a2-a (in 5 pasi0 comenzile au scazut drastic si am foarte mare incarcare pe email si telefonic. Daca mai poti face un test anunta-ma cam pe cand si voi modifica setarea la site pentru comenzi intr-un singur pas. Multumesc inca odata! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costi43 Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 (edited) ca si cumparator, i-ti recomand intrun singur pas, pana ajunge la finalizare uita ce a comandat merge si asa Edited March 13, 2015 by costi43 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted March 13, 2015 Author Share Posted March 13, 2015 de asta sint interesat sa fac sa functioneze comenzile intr-un singur pas! Testeaza acum te rog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teo_g Posted March 16, 2015 Author Share Posted March 16, 2015 Am gasit rezolvarea! Situatia era creata de o regula din mod_security cu ID-ul 958977. A fost eliminata aceasta regula si acum siteul functioneaza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts