mad23e_marius Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Salut,Are cineva idee cum as putea sa fac sa permit introducerea la campul localitate/Oraş din formularul de inregistrare pe site si cifre ?Ex localitate: "1 Decembrie" pe care nu imi da voie sa introduc din cauza cifrei 1 .Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 in classes/validate.phpcauta functia isCityName si pune acolo sirul asta: return preg_match('/^[^!<>;?=+@#"°{}_$%]*$/ui', $city); Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23e_marius Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Nu functioneaza, dupa ce adaug sirul numai pot sa accesez pagina de inregistrare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 inlocuieste iar, e testat acum: static public function isCityName($city) { return preg_match('/^[^!<>?=+@{}_$%]*$/ui', $city); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23e_marius Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 aceiasi problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 eu am testat si a mers ok. am intrat in contul unui client la adrese si am modificat localitatea adaugand o secventa de cifre la final. am salvat si totul a fost ok !tu cum testezi ? ca sa refac pasii tai Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23e_marius Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Intru prin ftp , modific fisierul Validate.php dupa care merg pe site intru la sectiune inregistrare client si nu se mai incarca pagina.Acestia ar fi pasi pe care ii fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 am refacut si eu testul cum zici tu: cont nou pentru un client si totul s-a inregistrat ok! cu sir de cifre la localitatece scrie la URL in pagina cu probleme la tine ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23e_marius Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Numai afiseaza link-ul "domeniu/my-account.php" pagina ramane alba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 am accesat si myaccount si totul este ok ! ce vers de ps folosesti ? pune aici fisierul tau validate.php sa ma uit si eu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
corint1 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 salut .. nu ma ajutati si pe mine cu problema mea ?> am un post la module ...merci in avans sau sa ma pilotati cumva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23e_marius Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Atasat ai fisierul Validate.php Versinea este PS 1.2.5.0 Validate.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 ti-am facut eu modificarea. sa-l pui in /classes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23e_marius Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 Functioneaza.Multumesc mult ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 ok modifica primul post si pune la titlu in fata [REZOLVAT]pune iar originalul tau, ca sa nu te trezesti cu alte erori. fisierul de la mine e experimental(cu modificari). modifici originalul sa pui exact codul asta.(cauti functia mai inainte!!!) static public function isCityName($city) { return preg_match('/^[^!<>?=+@{}_$%]*$/ui', $city); } Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts