florilos Posted March 11, 2015 Share Posted March 11, 2015 Salut, am si eu o problema. Am ales modalitati de plata cash on delivery si bank transfer. Cand clientul face o comanda si ajunge la modalitati de plata apare "Nu este disponibila nicio modalitate de plata" Ce setari trebuie sa fac? Prefer daca e ceva in BO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florilos Posted March 12, 2015 Author Share Posted March 12, 2015 Am rezolvat cu o reinstalare a modulului. Acum am o alta intrebare, nu stiu unde sa traduc ceea ce e incercuit cu rosu in imagine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 13, 2015 Share Posted March 13, 2015 Salut Florin, Intra la Localizare - Traduceri - selecteaza optiunea module instalate si tema ta apoi cauta acolo Modul Blockcart Link to comment Share on other sites More sharing options...
florilos Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Salut Florin, Intra la Localizare - Traduceri - selecteaza optiunea module instalate si tema ta apoi cauta acolo Modul Blockcart Multumesc Valentin. Am facut ce mi-ai spus si am primit urmatorul mesaj: Atentie, configuratia PHP limiteaza numarul maxim de campuri care pot fi postate intr-un formular 1000 pentru max_input_vars. Vă rugăm cereți providerului dvs de găzduire să mărească această limită la 2141 at least, or you will have to edit the translation files. Deci contactez Romarg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 da e cel mai bine, ii spui ca ai nevoie sa faci niste traduceri si trebuie sa faci un override la max_input_vars cu valoarea minim 2150 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florilos Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Am reusit, multumesc mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florilos Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Dupa toata munca nu stiu ce naiba am facut, am umblar pe la SEO si iata cum arata site-ul acum. Si cand intru in administrare arata la fel. Ce am facut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 ai pus o setare gresita acolo la SEO in phpmyadmin ai mai intrat ? trebuie sa corectezi in baza de date ce ai gresit mai inainte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
florilos Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 ai pus o setare gresita acolo la SEO in phpmyadmin ai mai intrat ? trebuie sa corectezi in baza de date ce ai gresit mai inainte. vad ca am pus un "anticuri.ro" in plus . Ce trebuie sa fac in phpmyadmin? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 deschide ps_shop_url si seteaza la Base URI = / Link to comment Share on other sites More sharing options...
florilos Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Ma ajuns aici, dar nu stiu unde e Base URI Link to comment Share on other sites More sharing options...
florilos Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Am reusit, am schimbat la: physical_uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
florilos Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Dar acum vad ca la produse nu se mai vad pozele pe pagina principala.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin.g Posted March 14, 2015 Share Posted March 14, 2015 clear prestashop cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
florilos Posted March 14, 2015 Author Share Posted March 14, 2015 Esti tare prietene, multumesc mult Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts