h3llc0re Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Zdravím,rád bych trošku předělal výpis kategorie ( třeba ponožky, trence a podobně ) aby už ve výpisu bylo vidět, co je k dispozici za velikosti skladem. Samotný dotaz do db už jsem udělal, ale teďka bych potřeboval nějak vydolovat číslo toho produktu. Mohl by mi prosím někdo poradit jak na to? V syntaxi jejich kódu se jaksi nevyznám. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Veľmi jednoducho, ak si zobraziš v BO konkrétny produkt tak v tabuľke je to hneď prvé číslo. Viď príloha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3llc0re Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 jasné, mě jde spíš o to, jak to dostat v souboru product-list.tpl nebo jaký je to soubor :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaro61 Posted February 1, 2010 Share Posted February 1, 2010 Tak potom tvojej požiadavke vôbec nerozumiem. ID produktu je interne číslo Prestashopu ktoré ty vôbec nepotrebuješ vedieť. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3llc0re Posted February 1, 2010 Author Share Posted February 1, 2010 ok, i kdyz se mi nechce, tak to sem hodim -> http://ilstile.cz/dotaz.php prvni je id kombinace, druhy je id velikosti a posledni tabulka je zobrazeni - zelena kdyz je, sediva kdyz neni. tetka to potrebuju striknout do toho vypisu kategorie, ale na to potrebuju ziskat id toho productu pro select z db. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Tak id produktu najdeš normálně v databázi...projedeš ps_product_lang a podle jména si zjistíš id... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3llc0re Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 aha, tak ja to zkusim vysvetlit hodne do hloubky :>. nejdriv jsem si zcela mimo udelal vypis z databaze, kde jsem zjistil, jaky produkt ma jake velikosti. je to proste select, kde se to filtuje podle id produktu zejo. No pak je v souboru product-list.tpl nejaka divna promenna {$product.id_product|intval}, coz je asi nejaka vychytavka prestashopu, kterou proste nemuzu nacpat do phpcka. Je tam potreba, protoze se ten vypis samozrejme tvori cyklem a ja uz si opravdu nevim rady, jak to tam nacpat.napadl me maximalne javascript, nejake jquery s jsonem, ale s tim ja neumim.nevedel by tedy prosim nekdo jak na to? moc by mi to pomohlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 2, 2010 Share Posted February 2, 2010 Aaaha, už to trochu chápu. Prostě ve výpisu kategorie na hlavní straně, aby bylo vidět, která velikost je skladem...Hm, tak s tim ti těžko pomůžu, já myslel, že se ptáš na jednodušší dotaz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3llc0re Posted February 2, 2010 Author Share Posted February 2, 2010 jojo, presne tak, nemusi to tedy byt jenom na hlavni strane, ale kdyz si v menu rozkliknu treba trence, tak se tam objevi hafec trencli v kategorii, ale chtel bych, aby to bylo videt jeste pred rozkliknutim.ale jinak diky za tvuj cas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milan77 Posted February 3, 2010 Share Posted February 3, 2010 Neni zač...Nebo to můžeš udělat tak, že dáš jen kategorii trencle a po kliknutí se ti vypíšou všechny druhy a zákazník si u každěho druhu může sám vybrat velikost a to jestli je nebo neni skladem se ukáže po rozkliknutí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3llc0re Posted February 3, 2010 Author Share Posted February 3, 2010 kdyžtak tady je odkaz na anglicke forum, kdyby nekdo presne nevedel o co se jedna http://www.prestashop.com/forums/viewthread/42827/modules___development/problem_with_prestashop_variable_product_dot_id_productintval ps: moc byste mi tim pomohli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts