burakco Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 (edited) merhabalar; controllers/front/OrderConfirmationController.php dosyasında bir ekleme yapmam gerekiyor. Bu adresten dediği gibi yaptım ama override klasörüne attığım dosya değilde hala core dosyası çalışıyor nerede yanlış yapmış olabilirim? yaptıklarım : controllers/front/OrderConfirmationController.php dosyasını kopyaladım eklemek istediğim kodu yazdım. bu dosyayıda override/controllers/front/OrderConfirmationController.php klasörüne kopyaladım ama hala core dosyası çalışmakta. eklemek istediğim kod : $order = new Order($this->id_order); $this->context->smarty->assign(array( 'total_to_pay'=>$order->getOrdersTotalPaid() )); Edited March 11, 2015 by burakco (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
safa Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Selamlar; orjinal class içindeki eklemek istediğin kod satırının bulunduğu fonksiyonu eksiksiz kopyalaman gerekiyor. sonra eklemek istediğin kodu aynı fonksiyon içine yazıyorsun. bu şekilde override yapmış olursun. yani örnek olarak controllers/front/OrderConfirmationController.php dosyasındaki a isimli fonksiyonu a ,b,c komoutları içeriyor. sen ek bir d komutu eklemek istiyorsun. override/controllers/front/OrderConfirmationController.php bu dosya da yine a isimli bir fonksiyon oluşturacaksın ve içeriği a,b,c,d komutları olacak. eğer sadece d isimli kodu eklersen sistemden a,b,c komutlarını devare dışı bırakmış olursun. her override tan sonra /cache/class_index.php dosyasını silmen gerekiyor. aksi takdirde override yaptığın dosyayı sistem görmez. gayet açıklayıcı yazmaya çalıştım umarım yardımı olur. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
burakco Posted March 11, 2015 Author Share Posted March 11, 2015 /cache/class_index.php dosyasını silmek yeterli oldu sağol safa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts