H4xorPL Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Witam, korzystam z prestashop od bardzo nie dawna i nie wiem jak poradzic sobie z jednym bardzo irrytujacym problemem. Nie mam pojecia dlaczego tak sie stalo, nie wydarzylo sie nic szczegolnego i nagle przestalo dzialac. Wyglada to mniej wiecej tak Problem pojawia sie tez w innych miejscach, jak na przyklad przy krokach do poprawnego skonfigurowania prestashop. Szablon jaki uzywam to ten domysly prestashop-default. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nash64 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 To nie wina szablonu. Cos namieszales, skorzystaj z backup bo raczej ciezko cos wywrozyc Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Jaka wersja presty? Czy na listingu modułów kilka pierwszych od góry posiada niekompletne nazwy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Yabber Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Zrób upgrade presty do wersji 1.6.0.14, albo załataj ten bug: https://www.prestashop.com/forums/topic/414803-znikaj%C4%85ce-t%C5%82umaczenie-po-edycji-t%C5%82umacze%C5%84-w-panelu/ 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 H4xorPL Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Jaka wersja presty? Czy na listingu modułów kilka pierwszych od góry posiada niekompletne nazwy? Wersja PrestaShop 1.6.0.11 Pytanie drugie: zgadza sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 To już Ci @Yabber odpowiedział co należy zrobić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 H4xorPL Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Super dzieki. A jak moge zaktualizowac preste bez usuwania wszystkich produktow i kategorii? Uprzedzam, ze jestem swiezy we wszystkim, wiec prosze wytlumaczyc jak krowie na miedzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 endriu107 Posted March 10, 2015 Share Posted March 10, 2015 Skorzystaj z modułu 1 - Click upgrade, zrobi update za ciebie, tylko małą uwaga pomimo że moduł robi sam backup czasami lepiej zrobić dodatkowo manualny backup plików i bazy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 H4xorPL Posted March 10, 2015 Author Share Posted March 10, 2015 Super, dziekuje bardzo. Zrobilem tak jak napisales, wszystko dziala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
H4xorPL
Witam,
korzystam z prestashop od bardzo nie dawna i nie wiem jak poradzic sobie z jednym bardzo irrytujacym problemem.
Nie mam pojecia dlaczego tak sie stalo, nie wydarzylo sie nic szczegolnego i nagle przestalo dzialac.
Wyglada to mniej wiecej tak
Problem pojawia sie tez w innych miejscach, jak na przyklad przy krokach do poprawnego skonfigurowania prestashop.
Szablon jaki uzywam to ten domysly prestashop-default.
8 answers to this question
Recommended Posts